Iubitul Ioanei Tufaru s-a îngrăşat şi e mândru de asta! "Face sarmale, varză călită, gulaş" Ionuţ ne-a pozat tot ce are în frigider! FOTO EXCLUSIV!

Iubitul Ioanei Tufaru s-a mai îngrăşat! Uite cum arată acum!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Viaţa Ioanei Tufaru s-a schimbat nesperat în bine, în urmă cu patru ani. Fiica Andei Călugăreanu a întâlnit un bărbat care s-a îndrăgostit de ea, a rămas însarcinată şi, în plus, a primit şi o garsonieră de la Gigi Becali.

Citeste si: Ioana Tufaru trebuia să stea până pe 13 iulie la mare, dar s-a întors de urgenţă în Bucureşti! Uite ce a păţit iubitul ei, Ionuţ! EXCLUSIV!

fara descriere

Latifundiarul din Pipera a sărit imediat în ajutorul protagonistei noastre, când a văzut că aceasta, gravidă fiind, dormea pe bănci, în parcuri, pentru că nu avea unde să stea.

Milionarul i-a pus la dispoziţie o garsonieră cochetă, într-o clădire de locuinţe din incinta bazei sportive pe care o deţine în Berceni, iar de curând a mutat-o în cartierul Militari, după ce Ioana s-a plâns că vecinii sunt gălăgioşi şi micuţul Luca nu poate dormi.

Iubitul Ioanei Tufaru s-a mai îngrăşat! "Este expertă în bucătărie, iar eu m-am îngrăşat de când s-a apucat serios de gătit"

fara descriere

De când locuieşte în zona Preciziei, protagonista noastră şi-a descoperit pasiunea pentru gătit. Dar cum ea are inel gastric mănâncă foarte puţin, aşa că lui Luca şi lui Ionuţ le revine "sarcina" de a se înfrupta din mai multe porţii din preparatele pregătite de fiica Andei Călugăreanu.

Citeste si: Ioana Tufaru, şedinţă foto de infarct în mare! Uite cum a pozat-o soţul ei după ce a slăbit 70 de kilograme! Ai vreun mesaj pentru ea? FOTO EXCLUSIV!

"Ioana a mea găteşte foarte bine. Face sarmale, varză călită, mancare de fasole, gulaş...Este expertă în bucătărie, iar eu m-am îngrăşat de când s-a apucat serios de gătit. Poate nu se vede, dar cântarul nu minte", a spus Ionuţ.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate