Iohannis, mesaj ferm pentru românii din Diaspora. „Este imperativ!”

Klaus Iohannis a avut un mesaj special pentru Diaspora. Președintele României le-a transmis românilor din străinătate să rămână în țările în care sunt.

Distribuie pe:

Autor: D.A.


In articol:

Klaus Iohannis a subliniat că următoarea perioadă va fi cea mai grea pentru români și România. Asta înseamnă că ne apropiem de vârful pandemiei COVID-19.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Iohannis a subliniat dificultatea următoarelor zile și săptămâni

Pentru a scoate evidenția importanța următoarelor săptămâni, președintele Iohannis nu s-a ferit de cuvinte precum „dificil”, „critic” sau „virusul ucigaș”, cuvinte cu o încărcătură emoțională puternică.

„Am intrat în cea mai grea etapă. Este o etapă pe care am reușit să o întârziem cât mai mult posibil. Urmează săptămâni dificile, ce vor fi critice pentru sistemul medical din România. Vor veni momente cu o mare încărcătură emoțională, care ne vor încărcă. Oare câte victime o să mai facă epidemia? Nu știm, dar știu că depinde doar de noi să avem cât mai puține victime. Dacă nu respectăm ordinele strice vom avea din ce în ce mai multe victime. Fiecare zi e o cursă contra cronometru. Trebuie să câștigăm această bătălie. De aceea, măsurile, deja implementate, trebuie să rămână în vigoare. Nimeni nu va fi cu adevărat în siguranță până când nu vom fi cu toți în siguranță. 

Se apropie sărbătorile creștine, pe care oamenii le celebrează an de an, alături de familie. De data asta, Învierea Domnului gâsește întreaga lume într-o epidemie creată de un virus ucigaș. Fac un apel către Diaspora. Dragilor, nu veniți acasă de Sărbători. Înțelegeți că venirea în sânul familiei poate fi foarte periculoasă. Atât pentru voi, cât și pentru cei dragi. E singurul mod prin care ne putem exprima afecțiunea, fără a le periclita viața și sănătatea. Totul, pentru a fi împreună mai târziu. Pentru credincioși, este o dramă reală, dar aveți încredere. Această perioadă va trece. Dar acum, nu există nicio altă cale de a ne proteja pe noi și pe cei dragi. Aceasta este cea mai puternică manifestare a dragostei creștinești”, a declarat președintele României, Klaus Iohannis. 


Citește și:

Live Video În căutarea adevărului - Ediția de marți, 22 septembrie - Vezi emisiunea Online | Episodul 337, BOLNAVUL MINCINOS

Dezastru ecologic lângă București! Imagini halucinante cu poluarea excesivă! Nu se mai tem de nimic Video

Familia Sorinei de la Baia de Aramă la adresa ”americanilor” Săcărin! ”Mint cu nerușinare! Iată dovada”

Câte zile rezistă omul fără să mănânce?

Câte zile rezistă omul fără să bea apă?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies