Ion Dolănescu a fost uitat de toată lumea! Doar câţiva oameni au venit la parastasul regelui folclorului românesc! FOTO

Parastasul lui Ion Dolănescu s-a ţinut de ziua de naştere a acestuia.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Parastasul lui Ion Dolănescu a fost organizat pe 25 ianuarie, ziua în care ar fi împlinit 76 de ani. Dolănescu a decedat pe 19 martie 2009, la 65 de ani, fiind plâns de fiii săi, Ionuţ şi Dragoş, care s-au judecat ulterior pentru averea acestuia. (vezi ce spune Ionuţ Dolănescu despre starea de sănătate a Mariei Ciobanu)

Citeste si: Cum arată casa lui Ionuț Dolănescu! Este vila lăsată moștenire de Ion Dolănescu și în care familia artistului locuiește când vine în România

Citeste si: Fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu e distrus: ”Când îți pleacă mama, îți pleacă și copilăria!”

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Citeste si: Familia Dolănescu, lovită parcă de blestem! Sora şi cumnatul lui Ion Dolănescu au murit în aceeaşi zi, la două săptămâni după mama fiului său nelegitim!

Cei doi nu au putut fi prezenţi la parastasul ţinut pe 25 ianuarie la Bucureşti, Ionuţ fiind în SUA, iar Dragoş în Costa Rica. S-a ţinut o slujbă la cimitirul Bellu, unde e îngropat Dolănescu, la biserică, apoi lumea s-a dus la restaurant.

Parastasul lui Ion Dolănescu: "Dumnezeu să îl odihnească în pace” 

Printre puţinii care au fost la parastas se numără actorul Costin Mărculescu, care a postat două fotografii, una de la biserică şi cealaltă de la restaurant. În biserică, lângă masa pe care s-au pus lumânări, turtă şi colivă, s-au strâns doar 9-10 persoane.

„Acum la Biserica Sfăntul Gheorghe NOU la parastasul Regelui Folclorului Românesc unicul Ion Dolănescu la slujba ținută de celebrul paroh Emil Căŕămizaru. Dumnezeu să îl odihnească în pace”, a scris Mărculescu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Dragoş Dolănescu are o fiică frumoasă în Costa Rica! Maria de Jesus se pregăteşte să devină avocată!

Primul soț al Doiniței Dolănescu nu iartă: "Înainte de a divorța, mă înșela cu Ionuț Dolănescu de un an!” Petru și-a refăcut viața

Dieta daneză. Slăbești mult în timp record. Tu poți ține un astfel de regim?

Ionuț Dolănescu, sancționat de polițiștii din Vaslui. Greșeala care l-a lăsat pe artist fără permis

Ionuţ Dolănescu şi-a lăsat barbă şi le-a cucerit pe admiratoare: “Doamne, ce frumos eşti! Îţi stă bine, zici că eşti actor de film!” FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies