Ioniță de la Clejani, reacție dură la adresa celor care au profitat de Fulgy: „Vedeți că există poliție și legi pentru toate”

Artistul a ajuns la capătul puterilor și este determinat să facă orice îi stă în putință pentru a-l ajuta pe Fulgy să se reabiliteze.

Ioniță de la Clejani
Ioniță de la Clejani [Sursa foto: Facebook]
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Atât Viorica, cât și Ioniță de la Clejani nu mai știu ce să facă pentru a-l proteja pe Fulgy. Recent, aristul a declarat în cadrul unui interviu că toți cei care i-au făcut rău fiului lor, mai ales de acum, de când a izbucnit acest scandal cu substanțe interzise care îl are în prim-plan pe Fulgy, vor plăti.

Nu își va face dreptate singur, ci va apela la lege. 

Ioniță și Viorica de la Clejani
Ioniță și Viorica de la Clejani [Sursa foto: Facebook]

Ioniță de la Clejani, avertisment dur pentru cei care i-au făcut rău lui Fulgy: „N u încercați mai mult de atât„

Artistul este sătul de răutățile care se spun despre fiul său și a explicat că Fulgy nu este singurul care a greșit astfel, ci foarte mulți tineri din România fac aceleași greșeli ca el. Ioniță de la Clejani spune că Fulgy este în tot acest scandal o „victimă” pentru că a fost influențat de alții și din cauza lor se află în această situație. El a mai avertizat că există leg și poliție și va apela la ele fără să dea înapoi dacă cineva îi mai rănește cu vea familia. 

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Citeste si: Viorica de la Clejani, la capătul puterilor! „Fulgy nu mai e copilul meu”. Ce mărturisiri a făcut artista

„Duceți-vă în cluburi să vedeți ce se întâmplă, duceți-vă la festivaluri mari, vedeți ce se întâmplă. Tineri care sunt nenorociți din aceste cauze. Nu mai veniți la mine la poartă. Că la mine e bine, o să mă ocup de copiii mei, o să-i fac bine, cu orice preț.

Nu e problemă. E băiatul meu, a greșit, ce a făcut? Îi dau în cap? Nu e niciun sfânt de pe lume. Nici celălalt cu studioul lui, nu sunt niciunul sfinți. Televiziunile, presa, salvați tinerii, că nu am eu ce să fac ca un tată. Ce să fac? Muncesc, fac tot ce pot eu să-mi respect statutul meu de om.

Sunt îndurerat, mă doare pentru că e băiatul meu și a căzut victima unor nenorociți, care nu încearcă decât să profite de el.

Aștia care au încercat și le-au făcut rău copiilor mei, vedeți că există poliție și legi pentru toate, da? Sunt 29 de zile, nu încercați mai mult de atât. 29 de zile este la arest”, a declarat Ioniță de la Clejani în cadrul unei emisiuni TV, potrivit viva.ro.

Citeste si: Ioniță de la Clejani, mesaj neașteptat pentru Alex Velea: „Nu explic răutatea...”

În aceste momente, Fulgy se află în custodia poliției, iar timp de 29 de zile va sta în arest. După ce va ieși, Ioniță de la Clejani are de gând să-i impună fiului său niște restricții severe. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Motivul pentru care Viorica și Ioniță de la Clejani nu mai colaborează pe plan muzical cu Margherita și Fulgy!

Sigur nu îl recunoști! Acum are 23 de ani și este implicat într-un scandal uriaș din cauza substanțelor interzise

Viorica și Ioniță de la Clejani pleacă în SUA după scandalul cu Fulgy?! Ce sa întâmplă în acest moment în familia cântăreților?

Horoscop IULIE 2021: o luna decisivă pentru Gemeni si incredibilă pentru Scorpioni

Liviu DRAGNEA dă o super lovitură! Este cutremur total în Justiție

SCANDAL IMENS! Cine este femeia pentru care Laurențiu Reghecamf divorțează de Anamaria Prodan? Ea este motivul real al separării. Este BOMBA ANULUI

Ce a descoperit un român într-o roșie? A avut un șoc! E incredibil. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies