Ionuț Dolănescu, la plajă, în ipostaze pe care nimeni nu le-a văzut vreodată! Toată lumea îl știa până acum doar  în costum popular

Ionuț Dolănescu își petrece vacanța pe plajă, în America, alături de familia lui!

Autor: Lia Popescu

In articol:

De ani de zile, Ionuț Dolănescu apare în fața publicului în costum popular sau în ținute de gală! Niciodată, nimeni nu l-a văzut pe marele artist decât îmbrăcat la patru ace, semn că întotdeauna a acordat o importanță sporită vestimentației și felului în care se prezintă în fața oamenilor care îl iubesc cu adevărat. 

Citeste si: Ionuț Dolănescu e în DOLIU! A MURIT astazi Florea Burnea, fostul soţ al mamei sale

Cu toate acestea, dincolo de lumina reflectoarelor, Ionuț Dolănescu este o persoană obișnuită, extrem de atașată de familia lui. Artistul are împreună cu Doinița, soția lui, trei copii șiîși permite să ducă o viață de lux în America, acolo unde a ales să se stabilească la cererea mamei sale, Maria Ciobanu, și a surorii Camelia Filip.

Citeste si: Fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu e distrus: ”Când îți pleacă mama, îți pleacă și copilăria!”

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Citeste si: Maria Ciobanu se retrage de pe scena muzicala

Citeste si: Ionuţ Dolănescu a dat-o în judecată pe Gabriela Firea! S-a ajuns la Tribunal din cauza unui imobil!

Ionuț Dolănescu deține două vile în America

Cântărețul a reușit să își clădească un viitor în Los Angeles, loc în care și-a luat o casă spațioasă, lângă Oceanul Atlantic și faimosul parc Walt Disney World, care l-a costat în jur de 250.000

de euro.

”Îmi iubesc ț ara nespus, î ns ă, pentru viitorul copiilor mei, Statele Unite reprezint ă o op ț iune mult bun ă. Este mai tot timpul cald, iar spre bucuria copiilor mei, l â ng ă noi se afl ă unul dintre cele mai mari parcuri de distrac ț ii din lume, Walt Disney World. 

La o or ă de mers cu ma ș ina este Cocoa Beach, una dintre cele mai frumoase plaje din Florida, unde mergem mai tot timpul. De asemenea, cosmodromul ș i centrul spa ț ial de la Cape Canaveral”, a declarat Ionuț Dolănescu, pentru libertatea.ro, apoi a specificat faptul că familia lui mai dețin o vilă de un sfert de milion de dolari, în Davenport, achiziționată  în 2012.

Ionuț Dolănescu a surprins la plajă cu apariția la bustul gol! Cântărețul era doar în pantaloni scurți albi

În America, vedeta muzicii populare s-a adaptat locurilor, drept dovadă că acolo este mai relaxat decât în România, unde întotdeauna are grijă la imaginea lui. Poate de aceea, în ultimele postări, Ionuț Dolănescu a surprins la plajă cu apariția la bustul gol! Alaturi de copiii săi, el a ales să se distreze, într-o vacanță de la concerte, îmbrăcat sumar, în pantaloni scurți albi, fără tricou sau cămășă și a ținut apoi să prezinte fanilor săi fotografia

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Pepe și Raluca Pastramă se gândesc la o împăcare după divorț? Gesturile care i-au dat de gol

Jador, nominalizat pentru eliminare la Survivor România după ce strategia Faimoșilor a dat greș. „Nu mai înțeleg nimic. Plec direct acasă!”

Războinicii își iau revanșa și câștigă imunitatea la Survivor România. Victoria, decisă în proba de ștafetă. Zanni: Să învățăm ceva din eliminarea Anei Porgras!

Vor veni Ducii de Sussex la înmormântarea Prințului Philip?

Horoscop duminică, 11 aprilie. Zodia care are o zi extrem de importantă: Astăzi, poate fi un termen, sau un prag

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Lovitura sub centură primită de Charles. Regina Elisabeta nu va face niciodată acest gest

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies