Ionuţ Jaguarul, în lacrimi! Cu cine a vorbit "războinicul" înainte de a pleca din nou la Exatlon! Momentele au fost emoţionante

Ionuţ a luat legătura cu mama şi sora lui în Anglia!

Autor: C.I.

Ionuţ Jaguarul reprezintă, în clipa de faţă, una dintre marile surprize din cel de al doilea sezon de la Exatlon! Finalistul ediţiei trecute a fost solicitat de producătorii show-ului fenomen în România să intre din nou în competiţie, de data aceasta, în postura de antrenor! (citeste si mesajul dureros al Nellei pentru Ionut Jaguarul)

Citeste si: Marea impacare de la Exatlon! Nimeni nu s-ar fi asteptat ca, dupa tot ce s-a intamplat, Ionut Jaguarul si ea sa revina la sentimente mai bune

Aşa cum era de aşteptat, Ionuţ Sugacevschi va prelua echipa “razboinicilor”, iar “job”-ul lui în competiţie va fi acela de a pregăti un campion din tabăra “albastra” pentru premiul cel mare, acela de 100.000 de euro!

Ionuţ Jaguarul a plâns înainte de a pleca iarăşi în Republica Dominicană! "Au fost surprinse'

Totuşi, dincolo de bucuria de a reveni în concurs, luptătorul a urcat în avionul ce îl ducea la Exatlon, având un gol în suflet.

Astfel, surse din preajmă “razboinicului” susţin că acesta a fost extrem de emoţionat atunci când le-a spus apropiaţilor despre hotărârea sa de a participa din nou la competiţia de la capătul lumii. 

Concret, Ionuţ Jaguarul a plâns înainte de a plecă iarăşi în Republică Dominicană, mai ales când a vorbit cu familia lui la telefon. “Mama şi sora mea sunt în Anglia.

Le-am zis că mă duc la Exatlon şi au fost surprinse. Mi-au transmis însă că sunt de acord cu decizia mea şi mă susţin. Poate tocmai de aceea, vorbele lor m-au făcut să îmi dea lacrimile. Ele si nepotelul meu sunt cele mai importante persoane din viata mea ”, a declarat "razboinicul" pentru WOWbiz.ro!


 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies