Ionuţ Jaguarul, în lacrimi! Cu cine a vorbit "războinicul" înainte de a pleca din nou la Exatlon! Momentele au fost emoţionante

Ionuţ a luat legătura cu mama şi sora lui în Anglia!

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

Ionuţ Jaguarul reprezintă, în clipa de faţă, una dintre marile surprize din cel de al doilea sezon de la Exatlon! Finalistul ediţiei trecute a fost solicitat de producătorii show-ului fenomen în România să intre din nou în competiţie, de data aceasta, în postura de antrenor! (citeste si mesajul dureros al Nellei pentru Ionut Jaguarul)

fara descriere

Aşa cum era de aşteptat, Ionuţ Sugacevschi va prelua echipa “razboinicilor”, iar “job”-ul lui în competiţie va fi acela de a pregăti un campion din tabăra “albastra” pentru premiul cel mare, acela de 100.000 de euro!

Ionuţ Jaguarul a plâns înainte de a pleca iarăşi în Republica Dominicană! "Au fost surprinse'

Totuşi, dincolo de bucuria de a reveni în concurs, luptătorul a urcat în avionul ce îl ducea la Exatlon, având un gol în suflet. Astfel, surse din preajmă “razboinicului” susţin că acesta a fost extrem de emoţionat atunci când le-a spus apropiaţilor despre hotărârea sa de a participa din nou la competiţia de la capătul lumii. 

fara descriere

Concret, Ionuţ Jaguarul a plâns înainte de a plecă iarăşi în Republică Dominicană, mai ales când a vorbit cu familia lui la telefon. “Mama şi sora mea sunt în Anglia. Le-am zis că mă duc la Exatlon şi au fost surprinse. Mi-au transmis însă că sunt de acord cu decizia mea şi mă susţin. Poate tocmai de aceea, vorbele lor m-au făcut să îmi dea lacrimile. Ele si nepotelul meu sunt cele mai importante persoane din viata mea ”, a declarat "razboinicul" pentru WOWbiz.ro!


 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate