Ionuț Petrescu, presupusul fiu nelegitim al lui Ion Dolănescu, cere iar testul ADN: „Ca să încheiem tot balamucul ăsta...”

Ionuț Petrescu vrea să demonstreze că este fiul lui Ion Dolănescu.

ion dolanescu
Autor: Clara Ionescu

In articol:

Ionuț Petrescu a afirmat pentru prima dată că este fiul maestrului Ion Dolănescu în urmă cu cinci ai de zile. Presupusul fiu nelegitim al regretatului cântăreț a mărturisit că singurul lucru care ar putea lămuri situația este efectuarea unui test ADN. Bărbatul în vârstă de 42 de ani susține că mama lui a întreținut relații intime cu Ion Dolănescu, iar o perioadă de timp chiar a locuit în casa lui.

„Ca să încheiem tot balamucul ăsta, singurul lucru pe care l-aș putea face eu este un test ADN. Acesta va spune cu exactitate dacă sunt sau nu fiul lui Ion Dolănescu. Eu am cerut să se efectueze un test ADN. Dacă acest test se va efectua solicit ca Direcția Generală Anticorupție să asiste la efectuarea testului. Se poate face cu copiii: Ionuț, Dragoș și unul dintre frații marelui artist. (...) Mama mea chiar a spus, într-un interviu, că a avut relație intimă cu domnia sa, a locuit în casa domniei sale”, a afirmat Ionuț Petrescu, la un post de televiziune.

Citeste si: Fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu e distrus: ”Când îți pleacă mama, îți pleacă și copilăria!”

El a mai spus că unul dintre fiii lui Ionuț Dolănescu, Ionuț, i-a spus că va face acest test împreună cu el, însă au trecut mai bien de cinci ani de la această promisiune.

Citeste si: Cine este Sebastian Crăciunescu, bărbatul cu care și-a unit destinul Geta Sterp- kfetele.ro

Citeste si: Anunțul făcut de Andreea Marin, după 5 ani de relație cu Adrian Brâncoveanu: „Nu am regrete deloc”. Ce decizie a luat fosta „Zână a Surprizelor"..- bzi.ro

„Domnul Ionuț Dolănescu a spus că vom face testul ADN într-un cadru legal, dar din anul 2016 până acum nu s-a efectuat nimic”, a mai spus Ionuț Petrescu.

ion dolanescu
Ionuț Dolănescu și Ionuț Petrescu

Ionuț Petrescu, dezvăluiri despre femeia care l-a adus pe lume

În urmă cu doi ani de zile, Ionuț Petrescu   a vorbit despre mama lui. Presupusul fiu nelegitim al lui Ion Dolănescu a mărturisit că nu a simțit niciodată iubirea de mamă din partea femeii care l-a născut.

„Sunt IONUT PETRESCU, am 40 de ani și alături de mine în fotografia alăturată este o Doamnă cum s-ar putea numi mamă, deși nu am simțit căldura sufletească și dragostea de părinte niciodată. Am iubit-o și o iubesc doar pentru că mi-a dăruit viață pe pământ să trăiesc!

Am crescut și copilărit departe de ea, mergeam la grădiniță, la școală, erau serbări si priveam părinții unor copii cum le daruiau dragoste si iubire, erau langa ei, doar eu priveam cerul sfânt si razele soarelui imi dadeau putere de a fi puternic in fața tuturor sa nu plâng, eram singur, doar eu si Dumnezeu, in acel moment si cerul sfânt plângea de mila mea...” Citește mai multe AICI.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ionuţ Dolănescu şi-a lăsat barbă şi le-a cucerit pe admiratoare: “Doamne, ce frumos eşti! Îţi stă bine, zici că eşti actor de film!” FOTO

Fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu dă mare party de ziua lui! Ionuț Petrescu împlinește 40 de ani

Veste mare de la fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu: ”Cea mai mare surpriză a vieții mele este această carte!”

Persoane cu intenții rele intră fulgerător în viața Leilor, Vărsătorilor și a altor 3 zodii. Scorpionii își vor da seama că o persoană este doar pe interes

Șoc total în Ucraina! Și-a dat DEMISIA: Mă retrag din funcție

Beni nu a fost prezent la nunta Getuței Sterp. Mama Geta a clarificat situația în timpul petrecerii

Patrick Moratoglou, antrenorul Simonei Halep, scene incredibile: „Am lovit-o”

Doliu în sportul românesc! Un fost campion a fost găsit împușcat în cap, la Otopeni

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies