Ionuț Rusu și Denise Rifai, față în față la Teo Show! Iată cum a decurs întâlnirea dintre cei doi: „Tot timpul imitația este mai bună ca originalul”

Ionuț Rusu o imită pe Denise Rifai pe Youtube, iar clipurile sale se bucură de popularitate în mediul online. Iată cum a reacționat comediantul când a fost pus față în față cu jurnalista.

Ionuț Rusu și Denise Rifai, față în față la Teo Show
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Ionuț Rusu și colegul său de breaslă Andrei Ciobanu au fost invitați în ultima ediție a emisunii Teo Show. Ionuț Rusu s-a făcut remarcat în lumea publică datorită talentului său inedit de a imita diverse personalități din societatea românească, dar și datorită umorului său.

Cele două îmbinate fac rețeta unei comedii de succes și nu o spunem noi, ci oamenii care-l urmăresc în online.

Recent, acesta pare că a dat lovitura pe platforma Youtube, după ce a început să o imite pe celebra prezentatoare TV Denise Rifai, gazda emisiunii „40 de întrebări” difuzată pe Kanal D. Ei bine, Teo și Bursucu i-au pus față în față pe Ionuț Rusu și Denise Rifai! Iată cum a decurs întâlnirea celor doi și ce întrebări și-au adresat! 

Cum s-a „apărat” Ionuț Rusu în fața lui Denise Rifai 

Ionuț Rusu strânge în medie 200 de mii de vizualizări la vidoclipurile în care o imită pe prezentatoarea de pe Kanal D. Acesta recreează emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” și joacă rolul lui Denise Rifai. Pare că a dat lovitura pe internet cu aceste pamfleturi, însă a fost pentru prima dată când a stat față în față cu originalul.

Ei bine, în timpul emisiunii Teo Show, unde erau și Ionuț Rusu și Andrei Ciobanu, a fost invitată și nimeni alta decât Denise Rifai care imediat a avut o reacție când a văzut cum arată cel care o imită deghizat ca ea: „Tot timpul imitația este mai bun ca originalul”, a spus prezentatoarea de la Kanal D. 

Ionuț Rusu s-a „apărat” în fața lui Denise și i-a spus că tot ce vede pe internet sunt doar exagerări, ba chiar i-a mulțumit pentru felul ei de a fi, pentru că i-a oferit pe tavă un personaj cu care face furori

în mediul online. 

Citeste si: Fulgy a fost arestat în Thailanda! Ce a făcut fiul Clejanilor este de-a dreptul șocant- bzi.ro

Citeste si: Cozmin Gușă, invitatul de marți, 13 aprilie, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. ”Sunt foarte pregătit de …”

„Îți mulțumesc pentru subiect. E o exagerare acolo, îți dai seama.

Eu sunt într-o permanentă căutare de personaj. Sunt prezentatori care n-au nimic special. Denise Rifai mi-a oferit toate ingredientele pt un personaj savuros și destul de rar”, i-a spus Ionuț lui Denise. 

Ce întrebare i-a adresat Ionuț Rusu lui Denise Rifai

Puși față în față, Teo i-a permis lui Ionuț să-i pună o întrebare prezentatoarei TV, iar ce a spus acesta a lăsat mască pe toată lumea: „Ești căsătorită?” a întrebat tânărul, iar Denise Rifai a răspuns imediat: „Nu”. Ei bine, nu s-a lăsat și a continuat șirul curiozităților: „Și plănuiești în viitor?”, iar răspunsul jurnalistei a fost la fel ca primul: „Nu”

Ionuț Rusu și Denise Rifai, față în față la Teo Show
Ionuț Rusu și Denise Rifai[Sursa foto: Captura TV]

Citeste si: Ce spune Denise Rifai despre Alexandra Stan, invitatul din această seară de la “40 de întrebări cu Denise Rifai” “M-a surprins prin inocență”

Curioasă din fire, pentru că așa îi este și meseria, a vrut să știe de ce dintre toate curiozitățile a vrut să o satisfacă chiar pe asta. Ei bine, iată ce i-a răspuns comediantului: „Pentru ca este o întrebare care este pe buzele tuturor prietenilor mei. Toți prietenii mei m-au întrebat asta”. Momentul s-a terminat într-o notă pozitivă și toți au plecat împăcați. Prin urmare, nu există resentimente între cei doi! 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cristian Popescu “Piedone”, dezvăluiri incredibile, la “40 de întrebări cu Denise Rifai” ”Dacă există o normalitate în țara asta, eu nu am ce să caut în această poveste!”

Cristian Popescu Piedone, dezvăluiri în premieră la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”: ”Voi mai avea un nepoțel” VIDEO

Alexandra Stan a vorbit aseară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, despre încercările dificile prin care a trecut “Mă trezeam la 5 și jumătate că să pot să ajung la liceu,...

Dana Budeanu, declarații despre vaccin: „Nu mă voi vaccina niciodată”

Alertă pentru cei care au făcut prima doză de Pfizer! E interzis. Ce nu trebuie să facă la rapel

Fulgy de la Clejani a fost arestat. Momente de groază, după ce un bărbat s-a prăbușit inconștient

Blestemul bărbaților înșelați. Ciprian Marica, la un pas de tragedie pe terasa unui restaurant

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies