Ionuț și Simona, finii lui Petrică Mîțu Stoian, mesaj plin de tristețe după moartea acestuia: ”Nașule drag, ai rupt o bucățică din inima noastră”

Ionuț și Simona, cei doi fini ai lui Petrică Mîțu Stoian, sunt foarte îndurerați de pierderea marelui artist!

Petrică Mîțu Stoian si finii lui

Petrică Mîțu Stoian si finii lui

[Sursa foto: Facebook]
Autor: Cristina Ionela

In articol:

Moartea lui Petrică Mîțu Stoian a venit ca un trăsnet pentru apropiații lui, dar și pentru întreaga lume artistică. Toți iubitorii de muzică populară sunt îndurerați după pierderea celebrului cântăreț din Mehedinți. Petrică Mîțu Stoian este plâns și de finii lui, Ionuț și Simona, care și-au exprimat durerea printr-o postare pe Facebook, alături de o fotografie de la nunta lor, unde a fost prezent, bineînțeles, marele artist. 

Citeste si: Parcă a știut când îi va veni sfârșitul! Petrică Mîțu Stoian cânta din suflet: ”Doamne, mâine dacă mor, eu la nimeni nu-s dator”

Maestrul a lăsat un gol imens în sufletele tuturor celor care l-au iubit cu adevărat și l-au apreciat de-a lungul vieții lui. ” Nașule drag,😢😭😶 ai rupt o bucățică din inima noastră. Nu putem să credem așa  ceva...Dumnezeu să vă  ierte și odihnă veșnică.  Rămas bun Nașule❤💛💙Drum lin spre stele.....Vă iubim.....😪😥😓🙏”, este mesajul dureros scris de Ionuț, finul celebrului cântăreț.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Când va fi condus pe ultimul drum Petrică Mîțu Stoian

Steliana Sima a mărturisit că lui Petrică Mîțu Stoian a început să-i curgă instant sânge din mână, atunci când s-au văzut ultima dată.

”Eu am un semn de întrebare, după ultima noastră întâlnire. El s-a electrizat atunci când m-a atins și a început instant să îi curgă sânge din deget. Nu îmi pot explica aceasta întâmplare.

Am auzit acum că totuși anticoagulantele ar fi fost într-o doza foarte mare. El era foarte uimit atunci, eu am început sa râd, dar el a rămas în starea aceea și își punea semne de întrebare”, a mai spus cântăreața.

”În Craiova va fi înmormântat, miercuri. Dar e bine să știm de la familie, că poate să intervină anumite schimbări", a spus Steliana Sima despre înmormântare.

Petrică Mîțu Stoian

Petrică Mîțu Stoian

[Sursa foto: Facebook]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce i-a dezvăluit Petrică Mîțu Stoian lui Constantin Enceanu după ce s-a vaccinat anti-COVID: „Vreau să mor în glorie”

Primele probleme cu moștenirea! Petrică Mîțu Stoian nu avea averea trecută pe numele lui! Ce se întâmplă acum cu milioanele artistului? EXCLUSIV

Ultimul interviu acordat de Petrică Mîțu Stoian! Artistul, confesiuni emoționante despre copilărie: „N-am fost o familie de oameni înstăriți”

Horoscop 6 Decembrie 2021: Balanțele sunt puse pe schimbări majore

Armata obligatorie în România? Adevărul despre legea care a pus pe jar milioane de români

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Alertă mondială! Prima țară din lume care dispare de pe față Pământului. Drama oamenilor este de nedescris. FOTO

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies