Vedete

Ionut Sugacevschi, primele declaratii dupa ce a pierdut in fata lui Vladimir Draghia! "Imi pare rau ca nu am reusit sa castig. Am fi facut nunta anul asta, ne-am fi luat o casa"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Ionut Sugacevschi, primele declaratii dupa ce a pierdut in fata lui Vladimir Draghia! "Imi pare rau ca nu am reusit sa castig. Am fi facut nunta anul asta, ne-am fi luat o casa"icon photo
 
Ionut Sugacevschi, finalistul din echipa Razboinicilor, a pierdut la voturi in fata lui Vladimir Draghia. Sportivul este dezamagit ca nu a reusit sa castige premiul de 100.000 euro. Ionut si-ar fi dorit sa-i ofere sotiei sale o nunta ca-n povesti si o casa la care viseaza de multa vreme.
 
"Sa nu fie suparat. Sa ai incredere in tine. Sunt mandra de tine", a declarat mama lui Ionut.
 
Chiar daca nu este el marele castigator. Sotia si mama lui Ionut il asteapta acasa si spun ca sunt tare mandre de el si de ce a realizat in concurs.
 
"Abia astept sa va vad si sa va strang in brate. Nu o sa mai plec de langa voi niciodata. Nu vreau sa va fac sa suferiti. Am o durere in suflet ca nu am putut castiga acest joc. Am facut tot ce mi-a stat in putere sa ajung aici, pe acest loc. Imi pare rau ca nu am reusit sa castig. Am fi facut nunta anul asta, ne-am fi luat o casa. Voiam sa facem nunta chiar anul asta. Nu mai am cuvinte. Ma bucur pentru Vladimir. Ma bucur pentru tot ce am facut in acest concurs. Le multumesc tuturor celor care m-au votat. Imi pare rau daca am dezamagit echipa  Razboinicilor. Ii port mereu in suflet", a spus Ionut dupa ce a pierdut in fata lui Vladimir. 
 
 
"Pentru noi esti un invingator. Suntem foarte mandri de tine. Noi toti suntem alaturi de tine si te-am sustinut", a spus Nela, sotia lui Ionut. 
 
 
 
 
Valentin Ceauşescu a repurtat o nouă victorie în lupta pentru averea familiei! Vezi care a fost ultima decizie legată de acest proces!icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescuicon photo

Vedete

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescu

Pe 23 noiembrie se împlineşte un an de la moartea Stelei Popescu, iar familia, dar şi foştii colegi îi vor face parastase.

Titlu secțiune