Iosif Rotariu, interviu emoționant despre fetița adoptată! ”Urmează să mai aibă o operație”

Iosif Rotariu este un tată-erou! Bărbatul a vorbit despre fetița sa, Kassandra, care a trecut prin aproape 50 de operații.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Kassandra Rotariu, fetița de 13 ani a familiei fostului fotbalist Iosif Rotariu, este o luptătoare. Tatăl ei adoptiv a vorbit despre chinul prin care a trecut micuța.

„Kassandra a făcut aproape 50 de operații, a făcut 48-49 de intervenții chirurgicale, 40 dintre ele cu anestezie generală. Suferă de o boală rară, o afecțiune a cartilajelor.

Citeste si: Marcel Toader, mesaj emoționant: „Tu mi-ai adus fericirea”. Fanii au rămas fără cuvinte

Acum e bine, e pozitivă, învață bine la școală. Sunt momente când mai apar răutăți ale unor copili de la școală, o simt dezamăgită. Mă întreabă: «Mă mai fac bine vreodată? Pot să fiu bine vreodată?» Eu o încurajez tot timpul, îi spun că va fi bine, că e frumoasă, deșteaptă.

Citeste si: Gabriela Cristea, mesaj important după ce a fost externată din spital! "Venirea pe lume a pruncilor trebuie să...”

Voi merge cu ea la Toronto, medicina a evoluat foarte mult. Urmează să mai aibă acolo o operație. S-ar putea ca în viitorul apropiat să se găsească o soluție și pentru a-și folosi mâinile, să îi punem niște sezori în mâini, ca la roboți”, a declarat Iosif Rotariu, la GSP Live.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: