Ipoteză neșteptată la Puterea Dragostei: Lavinia, îndrăgostită în secret de Bogdan Mocanu?

Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei crede că Lavinia ar putea fi îndrăgostită în secret de el.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Bogdan Mocanu și Lavinia au fost implicați într-un conflict. Bianca i-a pedepsit pe concurent și pe iubita lui Roxana obligându-i pe fiecare dintre ei să stea încătușat de o altă persoană. Partenera lui Bogdan a fost Lavinia, iar partenerul Roxanai a fost Alexandru.

Lavinia a vrut ca pedeapsa să fie una cu adevărat usturătoare așa că a încercat să fie cât mai provocatoare și să creeze cu Bogdan scene cae să o facă geloasă pe iubita lui. Dacă la început el a încercat să ia totul ca pe o glumă, ulterior a făcut o criză de nervi, panicat că Roxana se va supăra pe el.

Când Bianca s-a dus la Bogdan să-i scoată cătușele, iar el i-a reproșat că l-a strâns prea tare și că îl durea mâna și i-a spus că reacția lui violentă a fost cauzată de comportamentul Laviniei. „Dacă-ți spun că mă ustură, mă doare. Ți-am zis. Nu mai puteam. Nu vrei să înțelegi?”, i-a spus el Biancăi.

Bianca a încercat să-i explice că trebuia să vină să vorbească cu ea și nu să reacționeze așa. „Tu ai auzit cum ai țipat?”, l-a întrebat Bianca retoric.

„Nu am țipat în emisiune niciodată, nici cu Hamude, nici cu Zănoagă sau cu cine m-am certat. Am țipat acuma pentru că mă durea rău. Nu o auzeai pe Lavinia că spunea să nu schimbăm pentru că voia să o facă pe Roxana geloasă și nu știu ce să demonstreze... Aici efectiv era peste mine ca să o facă geloasă. De asta m-am și tras”, a explicat Bogdan Mocanu.

Citeste si: Puterea Dragostei: Lavinia a făcut o criză de nervi: „Omul ăsta a făcut o obsesie și e disperat!”

Lavinia, Lavinia, îndrăgostită în secret de Bogdan Mocanu? Concurentul crede că a făcut o pasiune pentru el

Comportamentul pe care Lavinia l-a avut față de el l-a făcut pe Bogdan Mocanu acesta să se gândească la faptul că ea simte o atracție pentru el.

„Nu știu dacă Laviniei îi place de mine sau nu, chiar sunt confuz și eu de obicei cedez cu oamenii. Apreciez când lumea glumește cu mine și eu pot să țin gluma. Astăzi la început am ținut gluma și am făcut așa, apoi am realizat că ea nu glumește și e un fel de încercare de ispită, ispită fake, ca să o enerveze pe Roxana și apoi să mă enerveze și pe mine.

Efectiv mă durea mâna și mă durea foarte tare. Ea nu voia... Ce să înțeleg? Ori că îi place de mine ori că nu îi place, ori că vrea să o facă geloasă”, a spus Bogdan Mocanu după incidentul care a zguduit casa Puterea Dragostei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: