Ipoteză șocantă în cazul copilului de opt ani dispărut de trei zile de acasă. Ar fi alunecat într-un bazin adânc de zece metri, plin cu dejecții

Un copil de opt ani, din judeţul Constanţa, a dispărut sâmbătă, în jurul orei 15.00, în timp ce se juca în faţa casei sale din localitatea Pecineaga, relatează Mediafax.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere

In articol:

Un copil de opt ani din localitatea Pecineaga, județul Constanța este căutat de echipele de intervenție de mai bine de 36 de ore. 

Citeste si: Andreea Marin, apariție de senzație alături de Violeta la un eveniment monden. Vedeta are cu ce se mândri: „A crescut, au început întrebările, dar a ajuns și la vârsta la care mă poate și ajuta”.

Citeste si: Ricardo de la Puterea Dragostei i-a cerut iertare fostei sale iubite, Raluca! Vrea să fie din nou iubita lui? Ce discuție au purtat cei doi?

Citeste si: Helmut Duckadam este în doliu! Mesajul trist postat de oficialul FCSB: „Am așteptat-o...”

Un copil de opt ani din Constanța a dispărut de două zile de acasă. Polițiști în caută într-un bazin de dejecții din apropierea unei ferme

Copilul a dispărut din fața casei, sâmbătă, iar duminică au fost găsite rolele lui pe o stradă din apropierea locuinței. Organizația implicată în căutarea băiețelului a anunţat că la mai puţin de un kilometru de locul unde au fost găsite rolele copilului se află aşa-zisele „haznale", pline cu dejecţii de la un complex de porci.

fara descriere

La fața locului au fost aduse două autospeciale de scafandri şi un autocamion de intervenţie cu o motopompă de capacitate mare pentru a goli haznaua plină cu dejecții. 

fara descriere

„Am fost şi acolo, au venit pompierii şi scafandri dar nu pot intra în aceste dejecţii, pe marginea unei haznale se văd urme ca şi când un corp ar fi alunecat în ea. Am înţeles că mâine (luni - n.r.) vor fi verificate şi aceste haznale care trebuiau verificate mult mai devreme. Din ce am auzit copilul a fost văzut pe camerele de supraveghere de la marginea localităţii sâmbătă în jur de ora 11:00 nu foarte departe de locul unde au fost găsite rolele, mai mulţi oameni au declarat că au văzut rolele în acel loc sâmbătă în jur de ora 14:00 şi în direcţie cu aceste haznale. Sperăm că micuţul va fi găsit viu şi nevătămat”, au scris reprezentanţii organizaţiei pe Facebook, notează Mediafax.

fara descriere

Bazinul are adâncimea de zece metri și se estimează că va fi golit în șase ore, confrom ISU. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate