Stiri

Irina, jandarmeriţa omorâtă pe trecerea de pietoni, este condusă pe ultimul drum. Scene sfâşietoare la Suceava! Fetiţa ei este, în continuare, în stare gravă la spital

Irina Cristina Airinei, jandarmeriţa omorâtă pe trecerea de pietoni, este condusă pe ultimul drum de către familie şi colegii săi.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Jandarmeriţa Irina Cristina Airinei este condusă în aceste momente pe ultimul drum. Sunt scene cumplite la Suceava. Sute de oameni iau parte la acest eveniment. La înmormântare au participat şi colegii şi elevii de la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi de la Falticeni. Slujba de înmormântare a fost oficiată de un sobor de patru preoţi.

Irina se afla în concediul pentru creşterea copilului când a avut loc cumplitul accident

Irina Airinei, în vârstă de 40 de ani, a fost spulberată de o maşină, în timp ce traversa pe trecerea de pietoni. Tânără mămică era purtător de cuvânt al Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi Făltăceni şi momentan se afla în concediu de creştere copil.

"Vestea tulburătoare a decesului colegei noastre, ofiţer Airinei Irina-Cristina a venit astăzi în jurul orei 14.00, în urma unui grav accident rutier. În vârstă de 40 de ani, maior Airinei Irina-Cristina a fost purtător de cuvânt şi ofiţer specialist în cadrul şcolii din anul 2009. Era o fire mereu veselă, optimistă, ambiţioasă şi plină de energie. Fetiţa ei, de 1 an şi jumătate este grav rănită, însă cu şanse de supravieţuire. Ofiţerul se afla în concediu de creştere a copilului, iar la ultima vizită pe care a făcut-o în şcoală cu ocazia trecerii în rezervă a unui coleg, în luna septembrie, oricine putea observa că este o femeie împlinită, atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional. Aşa va rămâne în amintirea noastră, a tuturor. Suntem alături de familia îndurerată şi-i transmitem sincere condoleanţe. Dumnezeu să o odihnească în pace!", au transmis colegii Irinei, de la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi.

Galerie foto