Vedete

Irina Loghin a castigat o gramada de bani din muzica in ultimul an! Cum ii merg afacerile celebrei cantarete!

Potrivit rezultatelor financiare, Irina Loghin a castigat o gramada de bani din muzica in ultimul an.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Irina Loghin a castigat o gramada de bani din muzica in ultimul an! Cum ii merg afacerile celebrei cantarete!icon photo

Conform cifrelor de la Ministerul de Finante, Irina Loghin a castigat o gramada de bani din muzica in ultimul an. Anul trecut, in martie, la o luna dupa ce a implinit 78 de ani, celebra cantareata de muzica populara si-a infiintat o firma specializata in „activitati de interpretare artistica-spectacole”. (vezi ce a spus Irina Loghin dupa ce s-a scris ca ar fi murit)

Irina Loghin a castigat o gramada de bani din muzica in ultimul an. A facut profit de 3.300 de euro pe luna

Desi a avut doar 9 luni de activitate in 2017, firma Irinei Loghin a bifat un profit net de 136.701 lei, ceea ce inseamna ca, in medie, a produs 15.189 lei (3.300 de euro) pe luna. Societatea comerciala a inregistrat si datorii, dar acestea sunt minime, de doar 3.072 de lei.

Citeste continuarea materialului pe stirilekanald.ro

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune