Irina lui Dragnea vorbește! E nervoasă rău că logodnicul ei e la pușcărie

Situația lui Liviu Dragnea, închis în Penitenciarul Rahova, pare să fie una cel puțin discutabilă: pe de-o parte avocata lui și câțiva politicieni, fideli ai fostului președinte de partid susțin că este o victimă, pe de altă parte oficialitățile pretind că este tratat așa cum trebuie să fie tratat orice deținut de drept comun.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea si Irina Tanase, pe cand se bucurau de libertate


In articol:

În scandalul dintre cele două părți a intervenit însă Irina, logodnica mult mai tânără a lui Liviu Dragnea, și aceasta, indignată la maximum, a comentat situația celui care a condus cel mai mare partid din ultimii patru ani și care a ajuns la închisoare.

Citeste si: Liviu Dragnea, în stare gravă la închisoare. Codrin Ștefănescu face acuzații fără precedent: „Are dureri groaznice și nu i se permite să se opereze”

Citeste si: Iubita lui Liviu Dragnea a părăsit România! Vezi unde se distrează Irina Tănase în vacanță! FOTO

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Citeste si: Nora lui Liviu Dragnea a trimis Poliția în corzi! Vezi ce se întâmplă în procesul în care Gina Dragnea a făcut apel după ce a fost amendată că a făcut o depășire interzisă!

Conform avocatei lui Liviu Dragnea, fostul lider social-democrat are o serie de probleme de sănătate cât se poate de serioase. ”De două luni și jumătate domnul Dragnea este nevoit să stea în cameră 23 din 24 fiind scos la aer o singură oră pe zi”, susține avocata lui Dragea, precizând că acesta ar avea mai multe hernii de disc, în zona cervicală și cea lombară.

Iar Irina, iubita lui Liviu Dragnea, a venit cu completările de rigoare după ce Administrația Națională a Penitenciarelor a oferit o replică. „Având în vedere dezbaterile publice care vizează aspecte din executarea pedepsei privative de libertate a unei persoane aflate în custodia Penitenciarului București-Rahova, precizăm: Sistemul administrației penitenciare asigură, în conformitate cu prevederile legale și în condiții care garantează respectarea demnității umane, aplicarea regimului de detenție și a tratamentului recuperativ în mod unitar, nediscriminatoriu, pentru toate persoanele private de libertate. Persoanele condamnate beneficiază de asistență medicală, tratament și îngrijiri în mod gratuit sau contra cost, în condițiile legii, la cerere sau ori de câte ori este necesar, conduita terapeutică fiind stabilită de personalul medical propriu sau cel al unităților sanitare din afara sistemului penitenciar, după caz”, au spus oficialitățile de la Administrația Națională a Penitenciarelor, lucru care a făcut-o pe Irina Tănase să explodeze, logondica lui Dragnea susținând că acesta este o victimă.

”Unde este garantată demnitatea umană când omul are dureri insuportabile şi este lăsat să se chinuie?! Când nu interesează pe nimeni că de 3 luni tot face cereri şi reveniri la cereri să i se permită să meargă la un spital să îl consulte un specialist care îi cunoaşte istoricul medical?!?! Şi dacă activităţile sunt reglementate de lege, unde scrie în lege că trebuie retras de la muncă în cazul unei anchete disciplinare? NU SCRIE! Aia s-a făcut în baza unei decizii a Directorului ANP, nu în baza LEGII!!!! Să vă mai spun şi altele?”, a răbufnit Irina Tănase, logodnica lui Dragnea.

 

Liviu Dragnea, condamnat la pușcărie

Anul trecut, în luna mai, procesul în dosarul angajărilor fictive la Protecția Copilului Teleorman a ajuns la final. Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare, în ciuda zecilor de tergiversări, chichițe avocățești și, ulterior, căi de atac extraordinare pentru ca sentința să fie anulată, schimbată, îmblânzită, etc. Liviu Dranea a oferit, acum câteva luni, și un interviu din închisoare, lucru care a generat o adevărată dezbatere publică și care, susține elm i-a interzis dreptul de a mai munci la Penitenciarul Rahova.

 

Galerie foto 
Citește și:

Avertismentul dur al unui virusolog: „Iarna nu va fi uşoară. Nu scăpăm repede de măști”

Brandul de lux Off White c/o Virgil Abloh a furat, fără să menționeze de unde, designul „Coloanei Infinitului” de Brâncuși. Oamenii au sesizat imediat!

Cutremur violent în Grecia! Țara, lovită de seism în timpul celui mai puternic ciclon mediteranian din istorie

Ce avere are primarul care și-a filmat fiica dezbrăcată? Traian Ogâgău are terenuri de 50.000 mp la Sângeorz-Băi

Câți bani câștigă, de fapt, poștașii din România. Salariile includ bonuri de masă și sporuri

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies