Irina paraseste competitia “Bravo, ai stil!” Prima Gala eliminatorie a show-ului s-a lasat cu multe surprize inedite – doua fete pe primul loc, doua pe ultimul loc si trei propuse spre eliminare VIDEO EXCLUSIV

Aseara, la Kanal D, telespectatorii au fost martorii primei Gale eliminatorii a show-ului “Bravo, ai stil!”. Cele 11 concurente s-au intrecut in tinute spectaculoase, in ton cu tematica propusa – Eveniment la Ballroom.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

In urma voturilor juratilor si a telespectatorilor, Irina este prima fata care paraseste  competitia “Bravo, ai stil!”. In urma punctelor oferite de jurati, clasamentul le-a indicat fruntase, la egalitate de puncte, pe Ramona si Naba, cu cate 16 puncte fiecare; surpriza a fost si in ceea ce priveste ultimele concurente clasate in urma voturilor primite din partea celor patru jurati, Irina si Ilinca si  reusind sa obtina cate 8 puncte fiecare.

Irina si Ilinca s-au aflat in fata juratilor, la duel, iar acestora li s-a alaturat si Anca, ca urmare a nominalizarii de catre contracandidatele ei. Insa Ilinca si Anca au fost salvate de voturile din partea telespectatorilor, obtinand un procent de 6,7%, respectiv 6,5%. Naba a fost declarata favorita publicului, fiind pe primul loc in clasamentul acestora, cu 20,6%.

Protejatele acestei seri de Gala au fost Iuliana si Emiliana, ca urmare a stelutelor primite in editiile din timpul saptamanii. Avand in vedere ca Ramona si Naba s-au clasat la egalitate pe primul loc, juratii au decis ca doar una trebuie sa primeasca imunitate in cea de-a doua Gala. Dupa indelungi dezbateri, acestia au nominalizat-o pe Ramona.

Galerie foto 
Citește și:

Scandalos! Iulia Albu a pozat fara chiloti in prima fotografie din noua casa!

Iulia Albu, cina romantica cu iubitul, la un restaurant de fite din Capitala! Vezi cum s-a imbracat jurata “Bravo, ai stil!” Si-a luat si cainele cu ea VIDEO EXCLUSIV

31 octombrie, sărbătoare mare. Ce este interzis să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri în seara de Halloween

Iulia Albu a vorbit cu sinceritate despre operatiile estetice pe care si le-a facut: "Este adevarat, am suferit o interventie la nivelul..."

Corbul şi Căpcăunul s-au luptat pentru marele trofeu. Vezi cine a câştigat marea finală Masked Singer România

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies