Irina Rimes, surprinsă goală în baie! Imaginile cu ea complet dezbrăcată au ajuns pe internet

Irina Rimes s-a lăsat filmată goală pușcă, în cadă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. În dor câțiva ani, moldoveanca a reușit să-și construiască ii o criera la care nici nu îndrăznea să viseze, iar publicul o iubește și așteaptă mereu cu sufletul al gură melodiile ei. Înainte de a veni în România, ea și-a încercat norocul în țara ei natală, Republica Moldova, unde a participat la show-ul „Fabrica de staruri”, în anul 2012. Ea nu a câștigat premiul cel mare, dar a ajuns până în finală.

Irina nu doar că le-a demonstrat fanilor din nou că este un artist desăvârșit și că are o voce minunată, dar și-a arătat și trupul într-un videoclip în care apare goală pușcă. Pentru melodia „Earthquake” cântăreața s-a lăsat filmată dezbrăcată într-o cadă plină cu lapte.

Citeste si: Reacția incredibilă a Irinei Rimes când i-a sunat telefonul în timp ce era pe scenă: ”Sunați-vă mamele din când în cand”

Citeste si: Irina Rimes s-a despărțit de iubitul chitarist! La 27 de ani, cântăreața are și un mariaj eșuat EXCLUSIV

„În cadrele cu cada s-au folosit peste 60 de litri de lapte, iar în cadă au mai adăugat și gheaţă carbonică care a produs efectul de fum", povestea la acea vreme Christian Hillis, cel care s-a ocupat de machiajul artistei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate