Irina Tănase neagă despărțirea de Liviu Dragnea, dar gestul său a dat-o de gol! Ce a făcut tânăra, după ce s-a aflat în presă că l-ar fi înșelat pe politician

Irina Tănase și Liviu Dragnea s-ar fi despărțit, deși tânăra neagă zvonurile apărute în presă.

Autor: Ioana Stan

In articol:

Liviu Dragnea și Irina Tănase formează un cuplu de mai bine de cinci ani. Cei doi au încercat încă de la început să fie discreți, mai ales, că presa scria la vremea aceea că Liviu Dragnea nu era divorțat când și-a cunoscut iubita.

Acest detaliu a fost negat cu vehemență de aceștia, la fel ca acum, când presa relatează de câteva zile despre despărțirea cu scântei dintre cei doi.

Liviu Dragnea și Irina Tănase, despărțire cu scântei

Irina Tănase neagă despărțirea de Liviu Dragnea, dar gestul său a dat-o de gol! Ce a făcut tânăra, după ce s-a aflat în presă că l-ar fi înșelat pe politician

Irina Tănase și Liviu Dragnea, în Parlament

[Sursa foto: MediaFax Foto]

Povestea de iubire dintre cei doi a început când Irina avea 21 de ani și lucra ca secretară la Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, condus la vremea aceea de Liviu Dragnea.

Doi ani mai târziu, tânăra a devenit consilier al politicianului, însă a renunțat la funcție după numai un an. Deși existau zvonuri despre o posibilă relație între ei, povestea a devenit oficială după ce Liviu Dragnea a divorțat. De asemenea, în jurul lor au existat voci și presa relata că blonda ar fi fost de fapt motivul divorțului dintre Liviu Dragnea și fosta sa soție, Bombonica Prodan.

Citeste si: Liviu Dragnea, despre planurile de viitor cu Irina Tănase. Nuntă și copii, pe lista dorințelor fostului lider al PSD

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

De atunci, cei doi și-au trăit povestea cât au putut de discret.

Au urmat clipe grele pentru relația lor când Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare. Deși mulți nu au crezut, Irina i-a stat alături și chiar posta pe contul său de Instagram gânduri despre lipsa partenerului ei.

„În seara asta, m-am îmbrăcat cu halatul tău, pentru că mi-am dorit să te simt cât mai aproape. Și Pinkie toarce lipită de el, sigur că și ei îi este dor de tine.

Îmi lipsești atât de mult că nu pot descrie în cuvinte cât de tare mă doare sufletul, te iubesc și îmi doresc să ieși de acolo sănătos și cât mai curând, să vii înapoi acasă, la noi!”, a scris Irina Tănase, iubita fostului lider PSD, anul trecut.

Citeste si: Irina Tănase, primele declarații despre nunta cu Liviu Dragnea: "Nu poți să sari direct dintr-o situație îngrozitoare în cea mai mai frumoasă zi din viața ta"

Timpul a trecut și Liviu Dragnea a fost eliberat. Irina a flat de la televizor decizia de eliberare: "Merg să-mi iau bărbatul acasă!", spunea ea pe 15 iulie, în ziua eliberării. Reîntâlnirea dintre cei doi a fost extrem de emoționantă, îmbrățișându-se și sărutându-se de față cu mulțimea de jurnaliști și susținători veniți să-l vadă pe fostul lider PSD.

Irina Tănase neagă despărțirea de Liviu Dragnea, dar gestul său o dă de gol

Irina Tănase neagă despărțirea de Liviu Dragnea, dar gestul său a dat-o de gol! Ce a făcut tânăra, după ce s-a aflat în presă că l-ar fi înșelat pe politician

Irina Tănase

[Sursa foto: MediaFax Foto]

Presa scrie de câteva zile despre despărțirea dintre Irina Tănase și Liviu Dragnea. Cea care ar fi greșit este chiar Irina, care ar mai fi păstrat relația cu fostul iubit, în timp ce politicianul se afla în spatele gratiilor. Toate aceste detalii au fost infirmate de Irina Tănase.

„De unde știți dumneavoastră așa ceva? Păi, eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit. Dar nu înțeleg de ce mă întrebați asta. Nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit. Nu știu de unde ați auzit dumneavoastră chestia asta. Îmi pare rău…”, a declarat Irina Tănase pentru Cancan.

Citeste si: Unde locuiește Liviu Dragnea. Cum arată apartamentul în care fostul lider PSD trăiește după eliberare

Însă, la scurt timp după ce a fost contactată de jurnaliști, Irina Tănase și-a închis contul de Instagram. Pe pagina sa de socializare existau fotografii și postări atât împreună cu partenerul după ce a fost eliberat din închisoare, cât și singură.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies