Irinel Columbeanu este dator vândut și la cimitir. Fostul afacerist nu a mai plătit impozitul pe locul de veci al părinților săi

Îngrijitorul cimitirului a declarat că în ultima perioadă nu a mai văzut pe nimeni să vină să se intereseze de locul de veci.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Mihaela

Îngrijitorul cimitirului a declarat că în ultima perioadă nu a mai văzut pe nimeni să vină să se intereseze de locul de veci.

Dacă înainte fostul afacerist de la Izvorani ducea o viață de lux, în prezent Irinel Columbeanu de-abia își mai duce traiul într-un apartament cu două camere din zona Colentina. Ba mai mult decât atât, fostul afacerist este dator vândut, pentru că nu a mai plătit nici impozitul pe locul de veci al părinților săi, Irinel Columbeanu a acumulat o datorie de 117 lei.


In articol:

Citeste si: Irinel Columbeanu a vorbit pentru prima oară, după ce fosta vilă din Izvorani a luat foc: ”Dacă această casă a dispărut, nu înseamnă că a dispărut și din mintea mea”

Citeste si: Irinel Columbeanu, prima apariție în mediul online, după o absență de șase luni. El a avut de făcut un anunț important: „Am fost somat să..”

Îngrijitorul cimitirului a susținut că în ultima perioadă nu a mai văzut pe nimeni să vină să se intereseze de locul de veci. ”N-am mai văzut pe cineva aici (la mormânt n.r.) de nu mai știu când. El (Ion Columbeanu n.r.) a fost un om foarte bun. Când trăia, mă ruga să am grijă de mormântul soției lui și îmi mai dădea câte ceva” a spus îngrijitorul cimitirului.

Citeste si: Totul s-a terminat pentru Alex Bodi. Lovitura năprasnică primită în arest - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Irinel Columbeanu schimba multe mașini în ultimii ani

Pe vremuri, fostul afacerist de la Izvorani conducea un bolid de lux de 240.000 de euro, iar acum Irinel Columbeanu conduce un Mercedes vechi de 20 de ani. În prezent, Oana, iubita lui i-a rămas alături indiferent în ce situație se află Irinel Columbeanu în aceste momente grele.

Irinel Columbeanu
Irinel Columbeanu[Sursa foto: Facebook]

Sursa: Cancan.ro

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea așteaptă al șaptelea copil?

Carmen Iohannis a ascuns totul! Ce i-a spus mama sa lui Klaus Iohannis

Nu lua asta în glumă! Ai acest simptom după ce faci sport? Mare atenție. Ce înseamnă, de fapt

Fuego, îndurerat după moartea celebrei Draga Olteanu Matei. Cântărețul are un mesaj pentru toți cei care au iubit-o pe marea actriță a teatrului românesc: „Nu i-ar fi plăcut să...

Oana Pellea, un ultim omagiu după moartea actriței Draga Olteanu Matei: „Tare drag i-a fost lui tata de ea”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies