Ispita Bianca Pop, adevărul despre relația ei cu interlopul Ciprian Pian: „Totul a fost o regie pentru televiziune”

Bianca Pop a spus adevărul despre relația ei cu interlopul Ciprian Pian. Ispita a declarat că totul a fost o regie și că ei nu au format cu adevărat un cuplu.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Ispita Bianca Pop este una dintre cele mai focoase ipiste de la Insulă și numele ei este pe buzele tuturor de când a apărut la televizor spunând că nu iese din casă cu mai puțin de 1000 de euro în poșetă pentru că se simte „ca o săracă”.

Bruneta spusese la televizor că, de câteva luni, era într-o relație cu Ciprian Pian. Ulterior a declarat că s-a despărțit de acesta pentru că a aflat că era căsătorit și nu voia să fie în rolul de amantă. De atunci, însă, ea și-a schimbat versiunea și a spus că nu a avut niciodată o relație cu interlopul și că totul a fost doar o minciună.

„Noi ne-am certat, ne-am împins. N-am fost bătută, m-am lovit singură. M-a bruscat! A fost gelos pentru că mă suna fostul. Totul a fost la mișto. Noi doi nu am fost împreună. Nu am fost niciodată iubita și nici amanta lui Ciprian Pian. Pe această cale vreau să îmi cer iertare familiei lui. Totul a fost o regie pentru televiziune. Eu am iubit, m-am împăcat cu fostul. Este Claudiu, un băiat din Brașov. M-am împăcat cu el, îl iubesc foarte mult”, a declarat ispita Bianca Pop.

fara descriere

Ispita Bianca Pop, primele declarații despre despărțirea de Ciprian Pian

„L-am părăsit pe Pian pentru că m-am săturat de minciuni! Eu pun preț pe respect! Nu am ce să stau lângă el și nici el lângă mine! Este un om bun cu suflet bun, dar nu știe sa prețuiască o fata cu caracter și suflet curat! Așa că l-am părăsit! Mă sună, mă caută... dar nu răspund! Azi îmi schimb numărul de telefon și telefonul!

Diseară plec în vacanța cu iubitul meu Claudiu! Plecăm 10 zile în Elveția, Italia și Dubai! Suntem împreuna de 3 ani și acest Claudiu mereu m-a făcut să mă sint iubită și respectată! Am avut tot lângă el! Tot ce poate visa o femeie! Sunt cea mai fericită și iubită! Am ales cu inima", a spus Bianca Pop pentru SpyNews.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate