Ispita Cătălina dă vina pe tatăl ei pentru relaţiile toxice în care a fost. Din cauza lui a ajuns amantă: „Nu aveam remuşcări”

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Cătălina Manole, ispita care a făcut furori la „Insula iubirii” a vorbit despre experienţele ei cu bărbaţii şi felul în care relaţia cu tatăl ei i-a influeţat viaţa.
 
„De cele mai multe ori bărbaţii caută noutatea, pentru că în relaţiile de lungă durată apare monotnia. Femeiele caută intimitate, să se conecteze cu nevoilşe partenerului, de asta înşală.
Pentru că mergeam din relaţie în relaţie şi aveam tot timpul partneeri nepotriviţi, am ajuns să nu mai încredere în relaţii. În momentul în care tu înşeli, intri într-o relaţie şi te gândeşti tot timpul că te înşală, pentru că tu făcând asta, crezi că toată lumea face la fel. 
 
Nu cred că experienţa mea de a fi o a treia persoană într-o relaţie m-a ajutat prea mult, ci mai mult m-a încurcat pe parcursul drumului pentru că mă gâneam dă toată lumea înşală, toţi bărbaţii înşală şi nimic nu e corect pe lumea asta. Eu eram stric focusata pe a-mi împlini nevoile mele, nevoia de a fi dorit, de a fi apreciat.
 
Nevoia de a fi cu cineva care era deja într-o relaţie vine tot de aici, pentru că tatăl meu fiind mereu nu foarte conectat la trăirile şi meoţiile mele, eu aveam nevoie să
mă conectez la parteneri care nu erau acolo, nu erau disponibili pentru mine, eu având deja pe altcineva. Încercând să atrag iubirea din partea lor, era ca şi cum aş fi recâştigat iubirea tatălui pe care nu am avut-o în copliărie. Ştiam că sunt deja într-o relaţie şi era nevoia de a-mi demonstra că mă iubeşte şi pe mine cineva”,
a spus Cătălina Manole într-un interviu pentru o emisiune. 
 
 
Tot ea a spus că nu îi părea rău pentru ce făcea: „În mod conştient nu aveam remuşcări, dar în subconştient ştiam că nu e bine ce fac.”
 
Cătălina Manole a citit mult despre relaţiile interumane şi acum se consideră o persoană mult mai matură.
Ispita nu va mai repeta greşelile din trecut.
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Carmen de la Sălciua, sfaturi preţioase de viaţă! Ce îi îndeamnă pe oamenii din jurul ei

Top retete traditionale romanesti de Craciun

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Iată cine a înlocuit-o pe Mirela Vaida la Acces Direct!

Lovitură MAXIMĂ pentru cei cu mașini diesel. Inevitabilul s-a produs deja

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

Primul meci din PNL. Rareș Bogdan către Orban: demisia! Altfel, PNL ajunge la 10%-15%

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies