Ispita George de la Insulă îi ia apărarea fratelui său, Alex Zănoagă! ”Dacă se mai ia cineva de frate-miu...”

George, fratele lui Alex Zănoagă, îi ia apărarea! Uite ce spune despre concurenții de la Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

George, fratele lui Alexandru Zănoagă, a vorbit despre parcursul lui în emisiunea Puterea Dragostei. Mai mult decât atât, a și comentat ”ieșirile” concurenților din casă.

”M-am gândit să fac un video în care reacționez la toate acțiunile lui Alexandru din această emisiune”, a început George vlogul său.

”Are emoții, e și normal. Sunt camere în oglindă, sunt înconjurați doar de camere. El e un băiat timid la început, nu e genul acela să se bage în seamă. Andy, pacifistul. Alex are 30 de kilograme, dar a făcut și el ceva sport de contact. Contează inima. Nu îl știu pe Ricardo, dar îl știu pe Alexandru. Bogdan, personajul!

Alexandru e un tip sincer și nu îi place să îl ataci dacă nu ai motiv. Când vede chestia asta, sare pentru că crede că e luat de fraier. Nu l-aș fi încurajat să înainteze în ceartă, ci l-aș fi calmat. Ar fi putut să meargă amândoi într-o cameră și să vorbească bărbătește. Alex stă la bătaie, nu dă înapoi.

Alex sare la bătaie pentru aproapele lui tot timpul. Atitudinea e totul. El așa are mișcările alea de țânțar...

Hai că vii tu la fratele tău în țară și să vezi cum te iau la antrenamente. Dacă se mai ia cineva de frate-miu, aduce-ți imediat dovada!

L-aș întreba pe Hamude de ce a făcut chestiile astea. De ce a făcut tot acest show de trei lei. I-aș vedea reacția și în funcție de reacția lui aș continua în a mă exprima. Te dai că ești matur, că ai 31 de ani. Ia-te de cineva de vârsta ta!

Alexandru s-a comportat decent cu ele. Nu a intrat în clinciuri ca alți băieți. Spaima din relație? Să fie mințin și înșelat.

Cred că îi place tot pachetul, nu cred că îi place o anumită parte a corpului (n.r. vorbește despre Simina). E un tip care își iubește iubita, cu siguranță că a făcut asta din dragoste. Eu dacă aș fi fost în locul lui, i-aș fi lăsat să danseze, apoi aș fi luat-o departe să vorbim”, a spus George în videoclip.

 

”În ultima vreme, până să plece din oraș, până s-a mai maturizat și el cât de cât, a început să mai prindă niște informații de la mine, adică am văzut o îmbunătățire la el, dar nu în totalitate. Acum văd că după emisiunea asta o să fie și mai bine. A devenit o persoană mult mai receptivă”, a mai spus fratele lui Alex Zănoagă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: