Ispita Maria Ilioiu, mutilată pe viaţă! Medicii s-au îngrozit când au văzut-o în ce hal era: „Îmi lipsesc bucăţi de carne”

Maria Ilioiu şi-a dorit un nou tatuaj, dar va rămâne cu cicatrici pentru tot restul vieţii.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Ispita Maria Ilioiu este pasionată de tatuaje de mai bine da şase ani. Recent ea şi-a mai făcut unul pe antebraţ, dar lucrurile nu ar decurs deloc aşa cum se aştepta ea, pentru că s-a ales cu răni grave. 
 
"Am un tatuator care este as în toate domeniile în afara tatuatului. Penibil, trist, dar adevărat.
După ce că are o tehnică care maltratează şi distruge pielea, este şi foarte lent, plus că îţi dă indicaţii greşite cum să îngrijeşti tatuajul, de ajungi să faci o coajă groasă de 1 cm. Pentru că nu m-a lăsat să spăl limba, tuşul ce mai ieşea, plus crema pusă una peste alta. Şi în dimineaţa când m-am treziu cu ditamai "buba" pe tot antebraţul, care se şi crăpa de ieşea sânge de sub, ştiţi ce mi-a zis?! Că nu e treaba lui cum a ajuns aşa, că din clipa în care am ieşit din salon, el se spăla pe mâini. Nui are treabă, chiar dacă mi-a făcut rana. Atât timp cât nu se vede în salon, nu se pune. Şi ce dacă mi-a dat indicaţiile greşite de cum să am grijă de el?! Eu nu pot să dovedesc că am făcut ce a zis el”,
a scris ea pe pagina de Facebook, speriată de durerile prin care trecea, dar şi de felul în care arăta tatuajul ei. 
 
 
Artistul pe care ea îl învinovăţeşte se apără spunând că ea nu s-a îngrijit aşa cum ar fi trebuit şi că nu a respectat înotcmai indicaţiile lui. Focoasa Maria este, însă, convinsă că cel care se face vinovat este bărbatul care a tatuat-o. 
 
"Normal nu trebuia să facă coajă.
Eu am început să îmi fac tatuaje acum şase ani. După ce începi, devine o dependenţă. Am vrut acest tatuaj şi el mi-a scris pe Facebook, voia reclamă. Eu am văzut că are nevoie şi îl şi cunoşteam. Mi s-a părut că lucrează ok. Cicatricile nu se văd în poze, dacă a mai nenorocit pe cineva nu se vede în poze. Am văzut că insistă pe acelaşi loc de mai multe ori.
Mi-a spus că bate pentru a prinde bine culoare. Cred că a învăţat să tatueze pe mine.
 
 
A doua zi pielea era ruptă, nu era infectată, a fost doar din cauza lui. Am fost la spital cu coaja asta şi doctorii mi-au spus că nu au mai văzut aşa ceva. M-au pus să-mi dau coaja jos. A fost groaznic, am avut durer, îmi lipsesc bucăţi de carne. Mi-a spus să dau cu o cremă care usucă, ceea ce nu e ok, a făcut coajă”,a povestit Maria Ilioiu în cadrul unei emisiuni de televiziune. 
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mirela de la „Insula iubirii” a slăbit 20 de kilograme în trei luni” Ce dietă a ţinut concurenta

Răsturnare de situaţie! Hannelore îşi continuă aventura pe "Insulă" cu Raul! Scene fierbinţi cu ispita, după ce i-a spus "adio" lui Andi

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Miercuri 20 Ianuarie 2021: Scorpionii sunt loviți de noroc

Demisia momentului din Guvern. A plecat din funcție de urgență! Decizia a fost publicată deja în Monitorul Oficial

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Guvernul anunță noi măsuri în campania de vaccinare. Care vor fi cele mai importante

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies