Israelul a învins lupta cu pandemia de coronavirus! Doar 4 cazuri grave și zero morți, după ce jumătate de milion de persoane s-au vaccinat cu a doua doză

În Israel, pandemia de coronavirus este ținut sub control, după ce mai multe persoane și-au administrat cea de-a doua doză de vaccin.

Autor: Adriana Cristiana

In articol:

În Israel, pandemia de coronavirus este ținut sub control, după ce mai mulți cetățeni și-au administrat cea de-a doua doză de vaccin. Datele ministerului israelian al Sănătăţii arată o eficiență de 93%, susținând faptul că vaccinul este un adevărat succes. 

Israelul câștigă lupta cu virusul COVID-19

Un furnizor israelian de asistență medicală, care a reușit să vaccineze peste o jumătate de milion de persoane cu ambele doze de vaccin Pfizer, declară faptul că 544 de persoane, acest număr reprezentând adică 0,1%, au fost infectate ulterior cu noul coronavirus. Totodată, se pare că dintre aceste cazuri au existat doar patru cazuri severe și nu a existat niciun deces. 

Citeste si: CNSU a actualizat lista țărilor din zona galbenă! Carantină 10 zile cu test PCR negativ, fără test 14 zile de izolare

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Ceea ce înseamnă că eficacitatea vaccinului se ridică la 93%, potrivit celor transmise de Maccabi Healthcare Services. Totodată, protecția completă față de virus a persoanelor vaccinate începe abia după o săptămână, după ce și-au administrat cea de-a doua doză.

Israelul a învins lupta cu pandemia de coronavirus! Doar 4 cazuri grave și zero morți, după ce jumătate de milion de persoane s-au vaccinat cu a doua doză
Israelul a învins lupta cu pandemia de coronavirus! Doar 4 cazuri grave și zero morți, după ce jumătate de milion de persoane s-au vaccinat cu a doua doză [Sursa foto: pexels]

Aceste date demonstrează fără echivoc că vaccinul este foarte eficient și nu avem nicio îndoială că a salvat viețile multor israelieni ”, a declarat dr.

Miri Mizrahi Reuveni, oficial de rang înalt al Maccabi, după publicarea datelor.

Citeste si: Klaus Iohannis, anunț după creșterea numărului de cazuri de COVID-19 în școli: "Am făcut o analiză împreună asupra școlii.."

Cadrul medical mai afirmă faptul că din cele 523.000 de oameni vaccinați şi cu rapelul, 544 au fost infectați cu COVID, dintre care 15 au avut nevoie de spitalizare, opt sunt în stare ușoară, trei în stare moderată și patru în stare destul de gravă. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Avertizările sumbre ale lui Bill Gates! Vor mai urma două dezastre în lume: "Un număr de morți mai mare..."

1 Decembrie, Ziua Națională a României. Tradiții și obiceiuri

Reacții dure în mediul online după ce Dragoș Bucur a făcut declarații controversate: ”Nu mă vaccinez și nici nu port mască”

Horoscop saptamanal 8-14 Martie 2021: Vei avea succesul garantat dacă vei avea mai multă încredere în propriile forțe

Boala care face ravagii în pandemie! Efectele negative se resimt deja

De nerecunoscut! Cum arată Denise Rifai, fără pic de machiaj? Replica virală a unui fan: „Te rog nu-ți mai tugui buzele. Arata…”

Primul milionar al României și-a dezvăluit rețeta succesului. Poveste demnă de Hollywood

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies