Îţi mai aminteşti de micuţa Picasso? Alexandra Nechita are acum 31 de ani şi e mămică! Cât de frumoasă e fiica ei

Micuţa Picasso, cea care încă de pe la vârstă de şapte ani, făcea furori în lumea întreagă cu picturile ei, a crescut şi duce o viaţă de vis la Los Angeles, acolo unde locuieşte alături de familia ei.

Autor: T.S.
Dacă la vârstă de şapte ani cucerea lumea cu picturile ei, acum Alexandra continuă să facă acelaşi lucru, însă are un ajutor de nădejde. Fiica ei, în vârstă de doi ani, pare să-i calce pe urme. 
 
”Bine aţi venit la mine în studio la Los Angeles, sunt atât de fericită că am putut să va invit în locul meu de suflet, unde mă simt eu cel mai bine şi unde mă regăsesc eu pe mine în fiecare zi.
Am 31 de ani şi am şi o fetiţă micuţa care acum împlineşte 2 ani şi cu care pictez, am început să o bag la treaba cu mine”
, a povestit Alexandra care a început apoi să-şi prezinte lucrările. 
 
”Asta este semnat în 93. Eu aveam 7 ani şi lucrarea asta a făcut parte din prima mea expoziţie pe care am avut-o la 8 ani. Şi aici este altă lucrare din 94, deci cu un an mai târziu. În spatele meu este o lucrare pe care am început-o în urmă cu câteva luni, se poate vedea că estetică este complet diferită. Tabloul acesta l-am lucrat de fapt pe jos, cu genul asta de pete. Iniţial voiam să creez ceva mai abstract, fără imagini care sunt cunoscute, dar apoi am adăugat toate elementele astea care i-au dat un sens de viaţă pe care nu prea puteam să-l obţin numai cu petele de culori.
”, a mai precizat ea dezvăluind, de asemenea, că a realizat şi nişte sculpturi. 
 
”Iniţial am început încercând să găsesc un echilibru între tablou şi sculptură. Eu normal sunt pictoriţă, dar în toţi anii ăştia am lucrat foarte mult şi cu bronz, şi cu metal, şi cu sticlă. Lucrările astea două care sunt chiar în afară studioului sunt două sculpturi de bronz care le-am făcut acum câţiva ani şi ideea asta de a mă mişcă în mediul de sculptură mi-a venit de mulţi ani şi îmi place foarte mult,
cu toate că culoarea este prima mea dragoste”,
a mai dezvăluit Alexandra. 
 
Chiar dacă duce o viaţă de poveste în Los Angeles, deseori gândul îi zboară la ţară natală: ”România pentru mine înseamnă acasă şi întotdeauna a însemnat asta şi ştiu că poate pentru multă lume li se pare că nu-I posibil că-s plecată de la 1 an jumate. De la 1 an jumate, nu de 1 an jumate! Şi încă am accent moldovenesc.
Din păcate nu am mai fost de 7 ani, deci să-mi fie mie ruşine, de acord, puteţi să mă bateţi, dar am de gând să revin şi să mă reconectez cu comunitatea română şi cu ţară mea. Mi se face gură apă când vine vorba de bucătăria românească. Eu am cel mai mare dar din lume, o am pe bunica mea care mă iubeşte nesfârşit, dar pe lângă asta îmi şi găteşte nesfârşit din păcate şi asta e cam greu cu menţinutul taliei, dar încercăm. Iubesc sarmalele, iubesc salată beouf, iubesc tocăniţă. Iubesc orice. Eu sunt enorm de mâncăcioasă”,
a povestit Alexandra. 
 
De asmenea, toată familia ei vorbeşte româneşte: ”La noi acasă întotdeauna s-a vorbit româneşte. Şi fratele meu care e născut în LA şi are 22 de ani acum, a vorbit română înainte de a vorbi engleză. Dacă noi vorbeam în engleză, ni se răspundea numai în română, se făceau că nu înţeleg un cuvânt. Şi cam metodă asta o să o implementez şi eu cu fetiţă mea. ”, a spus Alexandra, care a povestit, de asemenea, că fiica ei, pe care o alintă ”buburuza” îi calcă pe urme şi a început deja să picteze.
Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

“Micuta Picasso” a devenit mama! Frumoasa artista Alexandra Nechita locuieste intr-o vila de 1,25 milioane de dolari

FOTO EXCLUSIV! Iata casa de 1,2 milioane de dolari in care Alexandra Nechita s-a mutat impreuna cu iubitul! "Micuta Picasso" sta acum in Los Angeles in vila unui mare...

Stela Bizdu a născut o fetiță perfect sănătoasă. Prima imagine emoționantă cu bebelușul

Horoscop Zilnic Miercuri 12 Mai 2021: Nativii Fecioară vor avea parte de o schimbare în viețile lor

Dan Barna anunță că își dă demisia! Lovitura momentului! Ce va face dacă va fi urmărit penal

BOMBA! S-a aflat cine este IUBITA secreta a lui Smiley! Gina Pistol, in stare de soc. E SCANDAL imens

S-a demonstrat științific: norocul chiar există. Cum să-l atragi în viața ta

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies