Îţi mai aminteşti de Nikita? Ce face la zece ani după ce a părăsit România: „Tații lor au dispărut”

Nikita a fost unul dintre cele mai controversate personaje din România. A plecat din țară de zece ani și acum locuiește în Spania.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Nikita a fost în urmă cu ceva ani unul dintre cele mai controversate personaje caer apăreau la televizor. Declarațiile scandaloase au făcut-o să ajungă una dintre cele mai cunoscute femei din România, înainte ca ea să părăsească țara noastră definitiv și să se mute în Spania.

Nikita trăiește de zece ani peste hotare, are două fiice pe care le iubește ca pe ochii din cap și nici nu se gândește să se întoarcă. Acolo a reușit să-și contruiască o viață nouă, mai ales că a câștigat la loto și a avut traiul asigurat timp de câțiva ani.

„Am jucat la Paga Extra, iar, după ce am pus bilete de 2 euro fiecare, am câştigat. Aveam biletul de două zile, dar nu ştiam că am câştigat. M-a întrebat un prieten dacă nu cumva alea sunt numerele puse de mine şi când am verificat am avut o surpriză. În mână am luat trei mii de euro, iar timp de șase ani voi avea, în fiecare lună, câte cinci mii de euro“, povestea ea în urmă cu ceva timp. 

Citeste si: Scandal de proporții la "Bravo, ai stil": "M-au înjurat în toate felurile"! S-au aruncat cuvinte grele, iar totul a fost filmat

Citeste si: Șocant, care sunt motivele pentru care mama lui Pastramă nu o vrea pe Brigitte! ”Fiul meu ar putea să se mai gândească”

fara descriere

Nikita are două fetițe pe care le crește în Spania

Nikita are două fiice de care este foarte mândră. Le crește singură pe Cristina și Vanesa, spune că este dispusă să mai facă un copil.

„Tații lor au dispărut, dar Dumnezeu mi-a dăruit fericire și noroc. Sunt foarte fericită că mi-a dăruit Dumnezeu două fetițe frumoase, sănătoase și norocoase. Este posibil să urmeze și cel de-al treilea copil. Nu exclud varianta de a mai rămâne însărcinată. Doresc tuturor mamelor puternice și independente norocul și fericirea pe care Dumnezeu mi le-a dăruit”, a declarat Nikita pentru Cancan.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate