Îți mai amintești de Nikita? S-a mutat în Spania și s-a logodit cu un polițist de acolo: „Regret că nu l-am întâlnit din prima clipă”

la zece ani după ce s-a mutat în Spania, Nikia a făcut anunțul. S-a logodit cu un polișțist din Spania și este în al nouălea cer.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Nikita a fost în urmă cu ceva ani unul dintre cele mai controversate personaje care apăreau la televizor. Declarațiile scandaloase au făcut-o să ajungă una dintre cele mai cunoscute femei din România, înainte ca ea să părăsească țara noastră definitiv și să se mute în Spania.

De pste zece ani Nikita trăiește în Spania și nu poare să-și dorească să revină în România. Acolo ea s-a cuplat cu un polițist spaniol alături de care eset foarte fericită. Relația lor este atât de serioasă încât bărbatul i-a și oferit Mihaele Ispas inelul de logodnă.

Citeste si: Iubire interzisă! Monica Mares este în stare să renunțe la copiii ei pentru a avea o relație sexuală cu fiul de 19 ani: „M-am îndrăgostit de el!”

Citeste si: Bebeluş de doar două luni, abandonat de mama lui în cimitir, printre morminte! Este revoltător ce a făcut acestă femeie

fara descriere

Nikia, primele declarații despre polițistul din Spania cu care s-a logodit

„Pe Jose l-am cunoscut în urmă cu ceva timp, în urma unui incident puțin mai neplăcut. Eram cu cele două fete ale mele și am auzit cum doi români intenționau să-i fure unei femei geanta. În momentul în care cei doi au început să o lovească pe femeie, eu am intervenit și au fugit. Lumea a povestit echipajelor de poliție cum s-a întâmplat și la aproximativ 10 minute după asta a venit el la mine și mi-a mulțumit pentru gestul pe care l-am făcut.

Așa ne-am cunoscut. Cred că a fost dragoste la prima vedere. Am început să vorbim și nu s-a lăsat până nu am mers la casa lui din El Palo. De atunci trăim o frumoasă poveste de dragoste. Regret că nu l-am cunoscut din prima clipă în care am ajuns în Spania. Alături de el mi-am găsit fericirea”, a declarat Nikita pentru Cancan.

fara descriere

sursa foto: Cancan

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate