Iubirea vindecă orice?! Oana Lis face mărturisiri impresionante! Vedeta spune cum se simte Viorel și ce l-a ajutat cel mai mult: "Dumnezeu lucrează prin oameni"| EXCLUSIV

Oana și Viorel Lis traversează o perioadă cu bune și cu rele. Fostul primar al Capitalei s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, însă cuplul a rămas optimist, iar Oana spune că îi este mereu alături.

Autor: Maria Zarnescu

In articol:

Oana Lis i-a fost poate cel mai important sprijin lui Viorel Lis. Vedeta ne-a povestit cum se simte fostul primar, cum traversează această perioadă și mai ales cum se descurcă.

Povestea de iubire dintre Oana și Viorel Lis poate fi o adevărată dovadă că dragostea nu ține cont de nimic. Deși mulți au criticat-o pe Oana pentru diferența de vârstă dintre ea și Viorel, vedeta nu l-a lăsat nicio clipă, iar când starea lui de sănătate s-a înrăutățit ea i-a fost cel mai mare sprijin.

Oana Lis a vorbit cu jurnaliștii WOWbiz.ro despre starea de sănătate a lui Viorel, dar și despre lecțiile despre dragoste și vârstă pe care i le-a oferit viața.

Oana Lis îl susține necondiționat pe Viorel Lis

Vedeta ne-a povestit că îl susține pe Viorel cu tot ceea ce poate, iar bătrânețea spune că vine cu bune și cu rele, iar multe dintre ele sunt lecții pe care nu se aștepta să le descopere.

Citește și: Oana Lis, reproșuri la adresa lui Viorel Lis? Mesajul controversat postat de soția fostului edil: „Un om care te-a ajutat...”

Oana Lis spune că bătrânețea nu trebuie să fie privită ca o boală, iar acest lucru l-a învățat studiind, pentru că pe lângă Viorel, o mai susține și pe bunica ei care nu se află în București.

"Eu vă mulțumesc pentru că vă gândiți la noi și vreau să îi salut și să le mulțumesc și prietenilor de pe Facebook. Oamenii ne scriu și ne spun că le este dor să ne vadă la televizor.

Cumva au apus vremurile alea, dar noi încă trăim, suntem aici în România. Ne-am retras puțin din viața publică pentru că a trebuit să mă concentrez pe Viorel, pe starea și boala lui. Bătrânețea vine cu multe provocări pe care nu le știam, acum le-am aflat și am studiat, dar bătrânețea nu este o boală, e o etapă normală a vieții și trebuie să învățăm să facem față.

Citeste si: “Crucea este crăpată.” Ileana Ciuculete ar putea fi deshumată la 7 ani de la decesul ei. Motivul pentru care copiii ei vor acest lucru- kfetele.ro

Citeste si: Vestea cruntă despre VIOREL Lis! Din păcate, e adevărat. Oana Lis a confirmat- bzi.ro

Eu îl susțin cu tot ceea ce pot, am studiat despre asta pentru că o am și pe bunica mea care este în vârstă și și pe ea o iubesc și o susțin, dar mai de la depărtare așa, prin telefon.

Ea se ajută și de ceilalți membrii ai familiei și de vecinii ei. Am observat și diferența asta între rural și București. Aici, în București, nu vin vecinii pe la tine să te întrebe dacă ai ce mânca. Fiecare e cu problemele lui, dar la sat încă se mai susțin unul pe celălalt", a mărturisit Oana Lis, pentru Wowbiz.ro.

oana lis

Oana Lis

[Sursa foto: Facebook]

Oana Lis a învățat că e bine să ai bani strânși

Vedeta ne-a dezvăluit că odată cu problemele lui Viorel Lis a învățat că e bine să ai bani puși deoparte. Oana Lis este de părere că pensia nu ar fi niciodată suficient ca vârstnicii din România să se descurce.

Citește și: Care este cea mai mare realizare a Oanei Lis. Soția fostului edil a fost greu încercată de viață: „Am apucat cu mâinile tare de absolut orice”

"În cazul lui Viorel am învățat că trebuie să ai bani strânși pentru bătrânețe. Nu te poți baza doar pe pensia de la stat și nu te poți baza 100% pe nimeni pentru că fiecare își vede de treburile și de viața lui.

Viorel a avut noroc cu mine pentru că nu sunt un om care să lase pe cineva la greu, dar nu știu câți oameni au. Mergând cu Viorel la medic am văzut mulți oameni în vârstă care merg singuri la cabinete. Este un fenomen trist", ne-a mai povestit ea.

oana lis

Oana Lis

[Sursa foto: Facebook]

Iubirea depăși orice obstacol?

Jurnaliștii Wowbiz.ro au întrebat-o pe Oana Lis dacă iubirea ar putea depăși orice obstacol. Vedeta este de părere că da, însă cele mai importante sunt acțiunile pe care oamenii le fac din iubire și ca să sprijine o persoană.

"Iubirea și credința vindecă, dar astea sunt doar niște citate pe care le putem pune pe Facebook. În spate, trebuie să fie niște acțiuni. Da, credința vindecă, dar lucrează prin oameni nu vine Dumnezeu singur la tine. Dumnezeu și credința lucrează prin oameni.

Iubirea vindecă, consider că iubirea lui Viorel pentru mine și iubirea mea pentru el lui i-a dat putere și motivație ca să lupte, iar mie mi-a dat putere și motivație ca să îl ajut.

Este foarte important să știm că iubirea vindecă, dar nu vin inimioarele din cer dacă ne uităm în sus. Iubirea vindecă și cu acțiunea din spatele ei! Consider asta 100% și se vede clar. De exemplu, în familiile în care bunicii au nepoței se vede clar că îi însuflețesc, le dau viață, contează să aibă susținere. Este foarte importantă susținerea și nu doar la vârsta a treia, în general avem nevoie de ea. Odată cu vârsta nu dispar aceste nevoi, oamenii vor în continuare aceeași susținere", a mărturisit Oana Lis.

Ai un pont WOW? Daca deții mai multe informații despre acest subiect ne poți scrie la adresa [email protected]!

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Lis va petrece cu mare fast sărbătorile de iarnă: „Am planuri, nu sunt pensionară” Cum vede Viorel comportamentul soției

Viorel Lis, surprins de Oana Lis într-o ipostază dureroasă. Fotografia cu fostul edil a strâns zeci de reacții: "Are nevoie de tine, doar tu ești acolo pentru el"

"Din orice rău iese și ceva bun" Oana Lis a povestit prin ce a trecut la început, când Viorel Lis a descoperit că se confruntă cu probleme grave de sănătate. Cine i-a...

A venit timpul ca 5 zodii să nu mai facă concesii și să pună piciorul în prag

Vladimir Putin a dat vestea personal! Anunț la nivel mondial: Arma nucleară...

„Cele mai frumoase poze pe care mi le-a făcut vreodată.” Lia Bugnar, adevărul despre despărțirea de Anghel Damian

Cât mai durează coșmarul șoferilor pe Valea Prahovei. Prima licărire de speranță

Eroul Portugaliei, Goncalo Ramos, după tripla contra Elveției. Ce spune despre Cristiano Ronaldo: ”A vorbit cu mine!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies