Iubita lui Dan Diaconescu, in lacrimi la penitenciar! Ce s-a intamplat cu partenera de viata a “parintelui OTV” i-a impresionat pe toti!

Dan Diaconescu si partenera lui de viata, Emilia, sau Emi cum o alinta "parintele OTV", formeaza un cuplu de 27 de ani, dar nu s-au casatorit niciodata. S-au cunoscut in 1988 la fabrica unde amandoi erau angajati si, multa vreme, au incercat sa mearga pe calea discretiei si sa nu declare public ca sunt impreuna.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereEmi a fost alaturi de fostul om de televiziune si la bine, dar si  la greu, iar de cand acesta este la inchisoare, femeia pare distrusa si nimic nu o mai face sa zambeasca! (afla care a fost primul lucru pe care l-a facut Dan Diaconescu atunci cand a iesit din inchisoare)

fara descriereDe altfel, surse din preajma cuplului sustin ca partenera de viata a lui Diaconescu este distrusa in ultima vreme! “Saptamana trecuta, atunci cand a fost in vizita la Dan, a fost atat de afectata, incat, la plecare, nu si-a putut stapani lacrimile! Emi i-a spus barbatului ei ca nu mai suporta sa il vada dupa gratii si, in ciuda faptului ca, recent, el a beneficiat de o permisie de cinci zile, ea inca nu se poate obisnui cu ideea ca trebuie sa il vada doar la vorbitor!”, au dezvaluit persoane de la fata locului.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate