Iubita lui Dragnea, chemată în instanță! Jurnaliștii de la Times New Roman contraatacă și o dau în judecată pe iubita președintelui Camerei Deputaților

Jurnaliștii de la publicația de satiră ”Times New Roman” au cerut în instanță anularea amenzii primite de la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării în cazul Irinei Tănase, iubita lui Liviu Dragnea.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Scandalul Times New Roman – femeile din PSD ajunge la un alt nivel după ce jurnaliștii dar și conducerea societății care deține site-ul de satiră au declanșat o acțiune în instanță prin care solicită anularea amenzii în valoare de 16.000 lei primită anul trecut de la CNCD. Procesul se desfășoară în paralel cu cel prin care Irina Tănase (iubita lui Liviu Dragnea), Gabriela Firea, Viorica Dăncilă, Carmen Dan și Lia Olguța Vasilescu solicită despăgubiri publicației pentru un articol defăimător publicat după congresul PSD de anul trecut.

Citeste si: Cumnata Irinei Tănase a fost asistenta Vioricăi Dăncilă la Parlamentul European! Și fratele iubitei lui Dragnea se află la Bruxelles!

Citeste si: “Cumnatul” lui Liviu Dragnea are un salariu uriaş la Bruxelles! Fratele iubitei lui Dragnea lucrează la Reprezentanţa României şi se ocupă de Relaţiile Comerciale Externe!

Citeste si: Liviu Dragnea a cerut-o în căsătorie pe Irina Tănase! Urmează nunta anului în politică

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate