“Cumnatul” lui Liviu Dragnea are un salariu uriaş la Bruxelles! Fratele iubitei lui Dragnea lucrează la Reprezentanţa României şi se ocupă de Relaţiile Comerciale Externe!

Din declaraţia de avere reiese că “cumnatul” lui Liviu Dragnea are un salariu uriaş.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

E clar că “cumnatul” lui Liviu Dragnea are un salariu uriaş. Adevărul a dezvăluit că Reprezentanţa României de la Bruxelles este împânzită cu odraslele politicienilor români. Copii de foşti miniştri, parlamentari, şefi SIE şi magistraţi CCR au ajuns diplomaţi pe baza unui singur criteriu: numele părinţilor.

Printre pile s-a strecurat şi Iulian Tănase, fratele Irinei Tănase, iubita lui Liviu Dragnea.( vezi ce politician a dezvăluit că Liviu Dragnea se va însura în curând cu Irina Tănase)

Citeste si: Liviu Dragnea şi Irina Tănase se află în vacanţă în afara ţării! Unde se relaxează cei doi

Citeste si: Gigi Becali a zis că Liviu Dragnea e “cel mai mare gangster”! În 2007 erau prieteni, iar Becali spunea că i-a dat lui Dragnea o valiză cu 150.000 de dolari!

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Citeste si: Mama Alinei Vidican a fost jignită din cauza lui Liviu Dragnea: “Stai cuminte, nu te repezi ca fata mare!”

“Cumnatul” lui Liviu Dragnea are un salariu uriaş la Bruxelles: "Iulian Tănase a fost trimis la Bruxeles în urmă cu cinci ani" 

“Iulian Tănase se ocupă la Reprezentanţă de „Relaţii Comerciale Externe“. Cine este Iulian Tănase? Fratele Irinei Tănase, iubita lui Liviu Dragnea. Potrivit surselor diplomatice, Iulian Tănase a fost trimis la Bruxeles în urmă cu cinci ani, când relaţia dintre sora sa şi liderul PSD era la început. A rămas acolo la propunerea Ministerului pentru IMM-uri, condus de Radu Oprea, unul dintre apropiaţii lui Dragnea.”, a relatat Adevărul.

Vezi pe stirilekanald.ro ce salariu are cumnatul lui Dragnea

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies