Vedete

Iubita lui Iulian Pîtea are un copil ”secret”? Cine e micuţa care apare mereu în fotografii alături de Ana Gonzalez?

Ana Laura Gonzalez, iubita lui Iulian Pîtea de la Exatlon, apare în mai multe imagini alături de o fetiţă.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Iubita lui Iulian Pîtea are un copil ”secret”? Cine e micuţa care apare mereu în fotografii alături de Ana Gonzalez?icon photo


Ana Laura Gonzales, mexicanca lui Iulian Pîtea, apare în câteva imagini alături de o fetiţă, motiv pentru care mai mulţi internauţi s-au întrebat dacă aceasta nu este deja mămică. Ce-i drept, varianta nu prea stă în picioare, ţinând cont că iubita românului are doar 19 ani.


În realitate, fetiţa care apare în fotografii alături de Ana Gonzalez este surioara acesteia, Lyllia. Puştoaica are doar 8 ani şi este, ca şi sora ei, practicantă de surfing. Mai precis, este una dintre cele mai bune practicante ale acestui sport la categoria ei de vârstă.


Ana Lyllia Gonzalez (pe numele întreg) are deja în palmares un titlu de campioană naţională în Mexic la categoria under 8 şi unul de vicecampioană la under 12. Micuţa este extrem de ataşată de sora ei mai mare şi nu ratează nici o apariţie a acesteia la Exatlon.
 

 
Coana Chiva nu scapă de blestemul bolilor nemiloase! Toţi din familia ei au avut cancer, acum a aflat că şi fratele ei e în pericol: “Nu ştiu încotro s-o apuc! O, Doamne, dă-mi putere!”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!icon video

Vedete

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!

Bianca de la Puterea Dragostei a reuşit să provoace mari discuţii după ce a făcut un gest controversat în timp ce vorbea cu Jador.

Titlu secțiune