Momente grele pentru iubita lui Iulian Pîtea! Ana Laura Gonzalez de la Exatlon Mexic, la un pas de eliminare! Ce s-a întâmplat

Ana Laura Gonzalez, mexicanca lui Iulian Pîtea de la Exatlon, a fost nominalizată la duel.

Autor: C.L.

Ana a fost cea mai slabă jucătoare din echipa Faimoşilor de la Exatlon Mexic şi a intrat la duel. Din fericire pentru războinicul Iulian Pîtea, iubita lui a câştigat duelul şi a rămas la Exatlon, aşa că la următorul meci internaţional România-Mexic, cei doi îndrăgostiţi se vor putea întâlni din nou.

În meciul pentru eliminare, Faimoşii de la Exatlon Mexic au pierdut şi au trimis la duel două fete, Ana Laura şi Iza. Deşi considerată mai bună jucătoare, Iza a pierdut însă în faţa Anei, care a rămas în competiţie.

Între mexicanca Ana Laura Gonzalez şi românul Iulian Pîtea s-a născut o idilă încă de acum câteva săptămâni, fanii celor doi aşteptând de fiecare data cu nerăbdare fiecare întâlnire a celor doi la meciurile internationale dintre România şi Mexic.

De altfel, pe paginile de socializare, fanii au anunţat imediat faptul că Ana a rămas în competiţie. ”Febleţea lui Pîtea, Ana Laura Gonzalez a câştigat duelul cu Iza şi a rămas în competiţie. Nu avea cum să îl părăsească pe Pîtea”.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies