Iubita lui Liviu Dragnea îşi face selfie când este blocată în trafic! Vezi cum arată la volan Irina Tănase!

Iubita lui Liviu Dragnea îşi face selfie când este blocată în trafic, după cum au aflat amicii Irinei.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

In articol:

Iubita lui Liviu Dragnea îşi face selfie când este blocată în trafic, după cum reiese dintr-o fotografie postată de Irina Tănase pe contul ei de Instagram. Aflată la volanul maşinii sale, Irina a petrecut mai multe minute fără să se deplaseze, astfel că s-a gândit să-şi facă o poză. (vezi cum a ajuns fratele lui Liviu Dragnea să fie înmormântat în două locuri)

Citeste si: Liviu Dragnea îi trimite flori din închisoare Irinei Tănase! Vezi cum arată ultimul aranjament floral primit de logodnica lui Dragnea!

Citeste si: Fiul lui Dragnea, pus la zid! Lovitura primită chiar în urmă cu câteva zile de angajatul său favorit!

Citeste si: Germanii cer insolvenţa fermei de porci a fiului lui Liviu Dragnea! Valentin a cumpărat purcei, dar nu i-a mai plătit! Datoria e de peste 200.000 de euro, iar penalităţile de un milion de euro! EXCLUSIV

Iubita lui Liviu Dragnea îşi face selfie când este blocată în trafic. Irina se ducea la serviciu

„Selfie-ul de “blocat în trafic” dimineaţa”, a postat Irina Tănase care se îndrepta, probabil  spre cabinetul de mediator pe care l-a deschis în această vară. Irina a fost în centrul atenţiei cu o altă postare, pe 28 octombruie, când Liviu Dragnea a împlinit 57 de ani.

fara descriere

Iubita lui Liviu Dragnea îşi face selfie când este blocată în trafic. Irina i-a dedicat lui Dragnea o poezie de dragoste

Ea a distribuit o poezie de dragoste aparținând scriitoarei britanice Elizabeth Barrett Browning, dedicată soțului acesteia, poetul Robert Browning. Liviu Dragnea este încarcerat la Penitenciarul Rahova după condamnarea la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman, pe 27 mai.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate