Iubita lui Liviu Dragnea s-a pozat în pădure în fustă scurtă şi cizme până la genunchi! Uite-o pe Irina Tănase rezemată de un copac!

Iubita lui Liviu Dragnea s-a pozat în pădure acum câţiva ani, fiind nostalgică după aceatsă fotografie.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Iubita lui Liviu Dragnea s-a pozat în pădure, pe vremea când avea părul lung şi era şatenă. Irina Tănase a postat fotografia cu haştagul "Throwback Thursday", folosit de internauţi atunci când postează poze din trecutul lor.

În fotografie, Irina  apare într-o fustă scurtă, încălţată cu nişte cizme lungi până la genunchi, rezemată de un copac.( vezi cum arată Irina Tănase după ce s-a vopsit blondă)

Citeste si: Gabriel Oprea i-a făcut „cadou” Vioricăi Dăncilă un BMW X5! Vezi când s-a întâmplat totul!

Citeste si: Cum a ajuns iubita lui Marian Oprişan să se angajeze la ASF pe un salariu uriaş! Blonda Larisa se ocupă de piaţa de capital din România!

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Citeste si: Ce a făcut de Revelion Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea

„Uf! Melancolie la pozele vechi...”, a comentat a amică a Irinei. „Se mai întâmplă”, a răspuns aceasta.

Irina Tănase a absolvit Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice şi s-a făcut remarcată după ce a participat ca voluntar la organizarea Congresului PSD din 2013. La câteva luni după acest eveniment, Irina Tănase a fost angajată ca secretar de cabinet la Ministerul Dezvoltării, condus la acea vreme de Liviu Dragnea.

Iubita lui Liviu Dragnea s-a pozat în pădure. Irina şi-a deschis un birou de mediator 

Ulterior, cei doi s-au implicat într-o relaţie sentimentală, iar Irina a fost din nou remarcată la Congresul PSD din martie 2018, desfășurat la București, atunci când a avut loc în față, alături de femeile importante din PSD. Irina Tănase a absolvit în 2019 un curs de mediator. Irina a făcut practică la o firmă specializată, a dat şi un examen, iar pe 29 iulie 2019 a primit autorizaţie să exercite această meserie.

Irina şi-a deschis şi un birou de mediator.

În mai 2019, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman. Recent, magistrații Curţii Supreme au respins recursul în casație depus de Dragnea, care a cerut să-i fie anulată sentinţa. Decizia este definitivă.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies