Cum a ajuns iubita lui Marian Oprişan să se angajeze la ASF pe un salariu uriaş! Blonda Larisa se ocupă de piaţa de capital din România!

Iubita lui Marian Oprişan s-a angajat la ASF pe un salariu uriaş, fără să aibă experienţă în domeniu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Iubita lui Marian Oprişan s-a angajat la ASF în urmă cu puţin timp. “Larisa Nădrag , iubita cu 13 ani mai tânără a președintelui CJ Vrancea, Marian Oprișan, s-a reorientat radical în carieră, după ce vicepreședinte al Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) a ajuns Gabriel Grădinescu, fost șef de bancă în Focșani și apropiat de același Marian Oprișan, la intervențiile căruia a și fost numit la Autoritate, conform unor surse politice și din ASF”, a dezvăluit economica.net. (vezi ce sumă uriaşă a împrumutat Oprişan de la mama lui)

Citeste si: Așa arată mormintele părinților lui Liviu Dragnea! Când au murit Dumitru și Stanca FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Fiica ”baronului” Marian Oprișan a absolvit Dreptul și locuiește la Londra! Cum arată Mădălina?

Citeste si: Ce note a obținut Irina Tănase la Bacalaureat? Iubita lui Liviu Dragnea a terminat liceul în 2011 și a devenit secretară

“Absolventa de jurnalism Nădrag se ocupă, astăzi, de piața de capital din România. Larisa Maria Nădrag (41 de ani), iubita lui Marian Oprișan, așa cum a relatat presa locală din Vrancea, dar și presa centrală, este consilier al vicepreședintelui ASF, Gabriel Grădinescu, omul care conduce activitatea de supraveghere a pieței bursiere”, a mai relatat site-ul cu profil economic.

fara descriere

Iubita lui Marian Oprişan s-a angajat la ASF. Încasează până la 20.000 de lei lunar

„Înainte de a ajunge în această poziție, unde potrivit surselor ECONOMICA.NET încasează până la 20.000 de lei lunar, Nădrag era, conform Vrancea24.ro, doar o persoană studioasă din Focșani, absolventă de Jurnalism la Universitatea de Vest din Timișoara și câștigătoare de concursuri cu teme de securitate națională și cultura securității.  Sursele citate notează că Larisa Nădrag este o persoană destul de discretă în relația cu iubitul său cu 13 ani mai în vârstă și apare alături de acesta doar la anumite evenimente private.”, s-a mai scris despre iubita lui Oprişan.

“Gabriel Grădinescu, omul pe care Larisa Nădrag îl consiliază este un director de bancă din Focșani care a ajuns la ASF după demisia deputatului PSD Marius Bota, aflat în incompatibilitate cu respectiva poziție. În ASF și în Parlament, instituție care numește șefii ASF, este știut faptul că Grădinescu a venit cu sprijinul aceluiași președinte CJ Vrancea, Marian Oprișan.”, a mai notat economica.net.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate