Iubita lui Marian Oprișan îi dă clasă Irinei Tănase! Cum arată blonda care l-a îmblânzit pe ”groparul lui Dragnea”

Marian Oprișan, unul dintre principalii lideri PSD din epoca post-Dragnea, are o iubită cel puțin la fel de frumoasă precum cea a fostului șef.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Baronul din Vrancea care s-a grăbit să bată un cui în sicriul politic al lui Liviu Dragnea, imediat după anunțarea rezultatului alegerilor, are o viață amoroasă cât se poate de agitată. Iubita lui Marian Oprișan este una dintre cele mai frumoase femei din oraș, pe lângă care Irina Tănase pare o fetiță de provincie. Larisa Maria Nădrag este numele senzației vrâncene, care l-a cucerit iremediabil pe președintele CJ Vrancea încă de prin 2014. Maria Larisa este absolventă de jurnalism la Universitatea din Timișoara, promoția 2009. Diferența de vârstă dintre cei doi este de 13 ani, ceva mai mică decât în cuplul Dragnea-Tănase.

fara descriere

Citeste si: Ultima oră! Comisia Juridică a votat pentru ridicarea imunităţii lui Călin Popescu Tăriceanu

Citeste si: Liviu Dragnea, vizitat de psiholog în închisoare. Are condiții de VIP și stă singur în cameră

Citeste si: Povestea mașinilor care l-au dus pe Dragnea la închisoare! Cine este proprietarul automobilelor urmărite de toată lumea în ziua arestării | DEZVĂLUIRI

fara descriere

Și exact precum Liviu Dragnea, Marian Oprișan a fost căsătorit cu o doamnă pe nume Ofelia. Din această căsnicie a rezultat o fată pe nume Mădălina. După ce Marian Oprișan a ajuns în lumea mare a politicii, soția a introdus divorț. Oprișan s-a consolat în brațele unei femei superbe pe nume Lucreția, care fusese căsătorită cu șoferul său. Relația a rezistat câțiva ani, după care doamna Lucreția a ajuns să se căsătorească cu primariul Focșaniului, Cristi Misăilă. Nunta a avut loc anul trecut iar naș a fost milionarul Ioan Nicolae, patronul echipei Astra Giurgiu.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate