Iubita lui Tristan Tate și cântăreața cu ochi de diamant, escapadă la mare! Și-au făcut de cap, pe iaht

Cristina Pazuratti și Lenna au decis să se bucure de vremea primăvăratică de afară așa că, fără să stea prea mult pe gânduri, și-au făcut bagajele și au părăsit Bucureștiul pentru a se distra puțin pe Litoral.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Iubita lui Tristan, senzuala Cristina, alături de cântăreața cu ochi de diamant, Lenna, au mers la malul mării pentru a se relaxa puțin înainte de filmările pentru videoclipul celei mai recente piese ale lor.

Citeste si: Fostul iubit al Biancăi Drăguşanu a fost reţinut de Poliţie! Tristan Tate era la volanul unui Lamborghini decapotabil! FOTO

Citeste si: Iubita lui Tristan, vedetă în videoclipul cântăreței cu ochi de diamant! Imagini BOMBĂ cu sexy-blondina Cristina

Citeste si: Iubita lui Tristan Tate, show fierbinte în mijlocul străzii! A făcut twerk în centrul orașului / Video

Și, de cum au ajuns la mare, cele două au decis să trăiască o aventură cu adevărat memorabilă. ”Ne-am închiriat un iaht micuț să ne bucurăm de mare. Nu puteam intra în apă că era prea rece, așa că am decis să ne plimbăm pe mare, mai ales că, până acum, nu prea am avut ocazia. A fost o aventură minunată, ai o senzație de libertate uincredibilă când ești în mijlocul mării”, ne-a spus, în exclusivitate, Lenna Horvath.

”Am fost doar noi două, ca fetele, ne-am răsfățat puțin, merităm și noi, mai ales că ne-am cam plictisit de București”, a spus și frumoasa iubită a lui Tristan Tate, Cristina Pazuratti.

fara descriere

Așa că, cele două, timp de câteva ore s-au transformat în marinari, iar apoi, încântate de escapada făcută și de ședința foto realizată pe iaht, s-au bucurat de o cină la un restaurant de lux, de pe malul mării.

Lenna și iubita lui Tristan Tate colaborează în muzică

După  ce a colaborat, pe parte vocală, cu Lenna Horvath pentru o piesă, Cristina, iubita lui Tristan Tate s-a gândit să își exploateze la maximum calitățile cu care a fost înzestrată, din plin, de Mama-Natură. Așa că, în cel mai nou clip al cântăreței cu ochi de diamant, frumoasa blondină s-a transformat în dansatoare. Și, din imaginile care au fost surprinse de cameramani se poate vedea că blondina Cristina este la fel de talentată, când vine vorba de dans, ca și Cristina Pucean, mișcările pe care le-a făcut în videoclip părând să îi promită o carieră de succes în domeniu, dacă și-ar dori. Îmbrăcată într-un body, negru, suficient de mulat pe ea pentru ca formele de invidiat pe care le are să fie remarcate imediat, Cristina s-a ”tăvălit”, artistic, prin studioul în acre a fost filmat videoclipul, aprecierile pe care le-a primit după fiind mai mult decât laudative, Lenna Horvath fiind decisă să încerce să o convingă să îi devină dansatoare la evenimentele la care este invitată.

”Cine e Bianca Drăgușanu?! N-am auzit de ea, nu știu nimic despre ea. Nu o cunosc, nu o urmăresc, nu mă interesează. Vă spun sincer, nici cu Tristan nu am vorbit vreodată despre Bianca Drăgușanu! De ce să o fac? Ce treabă am eu cu ea, ce să spun despre ea? Nu știu cine este Bianca Drăgușanu”, ne-a spus, în exclusivitate, Cristina Pazurati. Mai mult decât atât, ea încearcă să fie cât mai discretă și când vine vorba despre relația pe care o are cu fostul iubit al Biancăi Drăgușanu cu care are o relație de mult timp, Cristina preferând să vorbească despre proiectele sale artistice.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate