Iubitul-agresor al Ștefaniei de la Puterea Dragostei a făcut o criză de gelozie și cu vloggerița Tina! ”Mi-a luat florile și le-a aruncat”

Agresorul Ștefaniei de la Puterea Dragostei a făcut o criză de gelozie și față de vloggerița Tina, după ce aceasta a primit flori de la un admirator.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Ștefania, bătută
Ștefania a fost bătută de fostul iubit

Vloggerițele Reea și Tina au vorbit despre fostul iubit al Ștefaniei de la Puterea Dragostei, despre care aceasta a dezvăuit că a bătut-o și tuns-o în mijlocul unei crize de gelozie.


In articol:

Fără să-i dea numele, cele două fete au mărturisit că bărbatul a făcut o pasiune pentru Tina, sora Reei și că acesta chiar a făcut o criză de gelozie în momentul în care bruneta a primit flori de la un admirator, în Centrul Vechi.

tina
Tina ar fi fost pe placul fostului iubit al Ștefaniei

Speriat de dezvăluirile celor două, agresorul Ștefaniei a amenințat că va face publice anumite conversații dintre el și Tina, care să dovedească faptul că între ei a fost mai mult decât o simplă relație de prietenie.

Tina: ”Nu puteam să am o relație cu ub bărbat care vorbește așa urât de fosta iubită”

Reea: ”Cum ne-am cunoscut cu persoana asta... După cum știți, noi facem vloguri despre Puterea Dragostei, ne-am împrietenit cu concurenții, tot timpul ieșeam în Centrul Vechi... Mi se pare că prin Doru am cunoscut această persoană (agresorul Ștefaniei, n.r.). Ne-am apropiat oarecum, am început să vorbim despre emisiune, una-alta, chiar ne-a felicitat la început, ne-a spus că ”vai, voi faceți vloguri despre chestia asta, mi se pare foarte tare, felicitări...”

Tina
Tina face vlogging cu sora ei, Reea

Tina: ”Noi, practic, am crezut că suntem prieteni cu el, noi chiar asta am crezut...”

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Reea: ”După, ne-am mai întâlnit de câteva ori la club, după am făcut schimb de numere de telefon și de fiecare dată când ieșeam în Centrul Vechi, persoana respectivă ieșea cu noi...

Citeste si: Noi dezvăluiri despre bărbatul care a desfigurat-o pe Ștefania de la Puterea dragostei! Fosta concurentă a trecut prin iad cu fostul iubit

Citeste si: ”Închisoare pentru bombardierul care a abuzat-o pe Ștefania”! Adriana Bahmuțeanu are vești proaste pentru agresorul fostei concurente de la Puterea Dragostei EXCLUSIV

În ultima perioadă, noi știam că el este într-o relație cu Ștefania, în continuare... Noi am observat anumite chestii, în fine, excludem că sora mea (Tina, n.r.) a avut vreo treabă cu persoana asta, pentru că nu a avut nici o trebă... Persoana asta a plăcut-o pe soră-mea, un pic mai mult, pe Tina... pentru că la un moment dat a fpcut o criză de gelozie... Ți-a luat florile pe care le primisei de la niște susținători de-ai tăi, i-a aruncat peste bar, a zis că nu primești tu flori de la alți bărbați, în fine niște chestii care nu au nici o legătură... Noi nu înțelegam de ce a făcut chestia asta și Tina i-a spus: dacă tu îmi arunci florile pe care eu le primesc de la alte persoane, datoria ta e să îmi cumperi alte flori... ”

Tina: ”Vă dați seama că v-aș fi spus dacă aș fi avut vreo relație, pentru că nu-mi este greu să fiu asumată, eu sunt o femeie asumată, dar nu aș putea să am o relație cu un bărbat care vorbește foarte urât despre fosta iubită...”

Reea: ”El vrea să dea acum conversațiile cu sora mea”

Reea: ”La noi în casă, intrând atât de mulți concurenți și foști concurenți, cu care ne-am împrietenit în ultima perioadă, nu ni s-a părut nimic anormal ca noi să ne strângem cu gașca și să vedem un film, sau poate mai veneau alți prieteni, sau ne jucam pe xBox. ”

tina
Vloggerița Tina

Tina: ”Și, practic, eu i-am spus, ”hai la noi acasă”, iar el a spus că e cu un prieten. Și i-am zis: ”ia-l și pe el”, că nu făceam ceva anormal, făceam ceva de mâncare, ne uitam la film... hai la noi...”

Reea: ”Ideea este că persoana asta a dat conversațiile astea vrând să pară că sora mea, Tina, are vreo legătură cu el și că, vai domnule, ce a făcut ea...” (sursa: Youtube Reea și Tina).

Ștefania s-a iubit cu Adelin de la Puterea Dragostei

Ștefania și Adelin
Ștefania și Adelin au format un cuplu

Ștefania a avut o relație de lungă durată cu Adelin, de la Puterea Dragostei. Cei doi s-au cunoscut în timpul emisiunii și au rămas împreună și la finalul acesteia. Ștefania nu i-a rostit numele celui care a agresat-o însă toate bănuielile internauților se îndreaptă în acest moment către Adelin, care, în urma valului de hate din ultima perioadă, și-a trecut contul de socializare pe privat.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Ștefania de la Puterea Dragostei a plătit o avere pentru perucile pe care era nevoită să le poarte, după ce a fost tunsă de fostul iubit

Amănunte înfiorătoare despre bătaia încasată de Ștefania! Adevărul este crunt! ”Arsă cu țigara pe tot corpul” EXCLUSIV

Cum a cucerit-o George Burcea pe Viviana Sposub: Te ia prin surprindere. Vedeta a mărturisit totul

Ștefania a ajuns la capătul puterilor! Fosta concurentă de la Puterea dragostei, bătută de fostul iubit, face o mărturisire tulburătoare: „Nu mai rezist, simt cum mă scurg...”

Reacția uluitoare a Ștefaniei când a auzit piesa lui Jador! S-a întâmplat la scurt timp după ce a povestit ororile prin care a trecut VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies