Iubitul Biancăi Drăguşanu are o afacere secretă în Spania! Firma lui Alex Bodi are vânzări totale de aproape 10 milioane de euro!

E clar că iubitul Biancăi Drăguşanu are o afacere secretă în Spania.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Documentele arată că iubitul Biancăi Drăguşanu are o afacere secretă în Spania.

Pe numele lui Alex Bodi s-a înregistrat la Registrul Comerţului din Spania firma “Voica & Bodi SRL”, la care Alex este administrator, iar asociat este un amic al acestuia. Compania lui Bodi a fost înfiinţată pe 21 septembrie 2010, iar obiectul ei de activitate este “exploatarea spaţiilor comerciale de agrement, de catering şi de afaceri de toate tipurile-alte tipuri de cazare”.( vezi cum a reacţionat Alex Bodi atunci când a văzut-o nemachiată pe Bianca)

Citeste si: Alex Bodi a răsfăţat-o pe Bianca la Istanbul ca pe o regină! Afaceristul a dus-o la un palat de 5 stele, unde a plătit un preţ uriaş pentru cazare! FOTO

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Citeste si: Pierdere uriaşă pentru Alex Bodi, care a făcut tristul anunţ: ”Dumnezeu să te odihnească în pace, prietene!”

Citeste si: Incredibil, ce a putut să spună Alex Bodi după ce s-a zvonit că Bianca s-a cuplat cu şeful lui! ”Poate face ce vrea cu viaţa ei, dar cu prietenul meu, niciodată”

Iubitul Biancăi Drăguşanu are o afacere secretă în Spania. Compania a fost înregistrată în localitatea Alcala de Henares 

Conform site-urilor spaniole, firma lui Bodi are vânzări anuale de un milion de euro.

Cum aceasta are o vechime de nouă ani, înseamnă că, până acum, vânzările totale se apropei de 10 milioane de euro. Compania a fost înregistrată în localitatea în Alcala de Henares, aflată lângă Madrid, acolo unde locuiesc părinţii săi, Iosif şi Sanda, care au emigrat în Spania acum mai mulţi ani. Aceasta nu este cea mai importantă afacere a lui Bodi, el fiind asociat într-o companie specializată în vânzarea de aur şi digital paysistem bazat pe tehnologie Blockchain.

Iubitul Biancăi Drăguşanu are o afacere secretă în Spania. Bodi câştigă bani mulţi de la compania din Germania

Chiar dacă iubitul Biancăi Drăguşanu are o afacere secretă în Spania, Alex Bodi câştigă bani mulţi de la compania al cărei sediu se află la Stuttgart, în Germania. Compania a înfiinţat prima cripto-bancă licenţiată în lume, cu sediul la Miami, cu un capital de 100 milioane dolari, iar banca afiliată acesteia deţine licenţa unei mine de aur în Madagascar, evaluată la 1,1 miliarde dolari.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Am aflat cine este iubita lui Tristan Tate! Fostul bărbat al Biancăi Drăgușanu, în amoruri cu o blondă apetisantă! VIDEO

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, fotografiați în avion! Iată confirmarea că formează din nou un cuplu

Incredibil, ce declaraţie de dragoste a primit Victor Slav exact în ziua când Bianca s-a împăcat cu Bodi! "Te iubesc, always did, always will"

Horoscop Zilnic Luni 29 Noiembrie 2021: Fecioarele vor avea un succes aparte pe planul financiar, Leii s-ar putea să fie în preajma unor persoane toxice, de care trebuie să se...

Șoc în România! Decizia luată de KLAUS IOHANNIS! Este absolut revoltător. Președintele a semnat

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Doliu în BOR. A murit la doar 22 de ani. Durerea, prea mare pentru a fi exprimată în cuvinte

Situație disperată pentru campionii României la rugby! „Nu știm când vom ajunge acasă”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies