Iubitul Biancăi Drăguşanu şi-a cumpărat un Rolls Royce de 400.000 de euro! Alex Bodi a comandat limuzina din Germania!

De Sărbători, iubitul Biancăi Drăguşanu şi-a cumpărat un Rolls Royce.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Recent, iubitul Biancăi Drăguşanu şi-a cumpărat un Rolls Royce. Alex Bodi a fost în Germania, la sediul companiei care face tranzacţii cu aur digital, pentru care lucrează, dar şi-a făcut timp şi pentru o vizită la un dealer auto. (vezi pentru cine lucrează, de fapt, Alex Bodi)

Iubitul Biancăi Drăguşanu şi-a cumpărat un Rolls Royce: „Este pe drum”

Bodi şi-a ales un superb Rolls-Rolls Wraith, o limuzină care se vinde cu aproximativ 400.000 de euro. El şi-a ales maşina, care urmază să-i fie livrată în curând. „Este pe drum”, şi-a anunţat Bodi amicii, după ce a postat o fotografie cu maşina.

fara descriere

Iubitul Biancăi Drăguşanu şi-a cumpărat un Rolls Royce. Modelul a fost lansat în 2017

Din Germania, iubitul Biancăi Drăguşanu şi-a cumpărat un Rolls Royce. Modelul Wraith a fost lansat în 2017. „Este pentru prima dată caâd un Rolls-Royce se conduce atât de dinamic, iar dinamismul la Rolls-Royce se măsoară după grosimea volanului. Cu cât cercul pe care ţii mâinile este mai subţire, cu atât maşina este orientată spre confort şi eleganţă. Pentru a vira e nevoie să învârţi multe ture de volan, precum la cârma unei bărci”, scriu revistele auto despre maşina comandată de Alex Bodi.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate