Iubitul Elenei Udrea, PRIMUL interviu după ce politiciana a fost eliberată din penitenciar! Vezi ce face blonda cu adevărat acum în Costa Rica! "Este puternică şi îşi revine" EXCLUSIV

Iubitul Elenei Udrea, PRIMUL interviu amplu! Vezi ce face blonda cu adevărat acum în Costa Rica!

Autor: Lili Lascar

In articol:

Elena Udrea este liberă de câteva luni, dar încă nu s-a întors în România. Politiciana se vindecă în continuare după clipele de coşmar prin care a trecut în penitenciarul "Vilma Curling Rivera" din Costa Rica, iar principala ei sursă de fericire, energie şi putere este micuţa Eva, fiica ei.

Citeste si: Elena Udrea şi-a luat de la Notre Dame un medalion pe care îl păstrează din 1994! Blonda are o amintire de nepreţuit de la catedrala devastată de incendiu!

Acum controversata blondă aşteaptă să vadă dacă va primi sau nu azil politic în ţara din America Centrală, în timp ce iubitul fostului ministru face naveta Costa Rica- România pentru că are o afacere pe plaiurile mioritice de care trebuie să se ocupe.

Citeste si: Cine este Andreea Cipcă, iubita lui Florin Piersic Jr. ”Aveam 25 de ani. Credeam că tot ce zboară se mănâncă"- kfetele.ro

Citeste si: Care a fost motivul divorţului dintre Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu? Iată ce a spus designerul despre soţia lui- bzi.ro

Ei bine, am avut ocazia să facem, recent, un interviu cu omul de afaceri Adrian Alexandrov. Acesta a acceptat să răspundă şi la întrebările incomode deşi până de curând era extrem de discret în ceea ce priveşte viaţa personală.

Iubitul Elenei Udrea, PRIMUL interviu amplu!" A mai făcut un fel de cerere pentru azil politic, să aibă statut permanent de refugiat"

Citeste si: Elena Udrea, supărată de 8 martie: „Să ai parte de suferința mamelor care au suferit din cauza ta”

Totul s-a schimbat de când femeia pe care o iubeşte este din nou liberă... Protagonistul nostru este liniştit şi vă spunem sincer că abia aştepta să vorbească despre cele mai importante urmaşe ale Evei din viaţa lui. Se vede pe chipul lui Adrian Alexandrov când pronunţă numele "fetelor lui" că acum este un om cu adevărat fericit.

" Am venit la acest eveniment monden pentru că am mulţi prieteni aici şi mă simt foarte bine. Eu sunt nevoit să vin des în România pentru că am afaceri imobiliare şi trebuie să mă implic, să fiu aici şi să coordonez totul. O afacere, dacă o tratezi cu superficialitate, se duce de râpă. Abia aştept însă să plec în Costa Rica, la familia mea. Elena este bine, îşi petrece tot timpul cu cea mică, se bucură de ea. Toată ziua are grijă de copil. Situaţia este mai relaxată, iar Eva ne dă o mulţime de motive să zâmbim în fiecare zi. A fost greu pentru Elena, a trecut prin multe, dar este puternică şi îşi revine. Acum a mai făcut un fel de cerere pentru azil politic, să aibă statut permanent de refugiat, şi aşteaptă decizia", a declarat Adrian Alexandrov, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Fiica Elenei Udrea a împlinit șapte luni! Eva Maria este superbă și e deja promisă: „Unul e ginerele meu, clar. Vezi ce faci cu zestrea”

Imagini de senzație cu Adrian Alexandrov! Ce face logodnicul Elenei Udrea prin traficul din București VIDEO EXCLUSIV

Elena Udrea are o afacere secretă cu taxiuri, din care ar scoate o grămadă de bani? „Cea mai sigură sursă de venit a Elenei Udrea, inclusiv pentru partidele de shopping de la...

6 zodii au o săptămână cu multe multe provocări. Taurii vor întâmpina dificultăți la locul de muncă

VESTEA CEA MARE a venit din Ucraina! Anunțul a fost făcut chiar acum: Rusia SE PREGĂTEȘTE SĂ...

Cine este Florin Piersic Jr. „Nu am avut o relație reală”

Legătura dintre alunițe și cancerul de piele. Semnele care atrag atenția medicilor

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies