Elena Udrea şi-a luat de la Notre Dame un medalion pe care îl păstrează din 1994! Blonda are o amintire de nepreţuit de la catedrala devastată de incendiu!

În 1994, Elena Udrea şi-a luat de la Notre Dame un medalion pe care îl păstrează cu sfinţenie.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

S-a aflat că Elena Udrea şi-a luat de la Notre Dame un medalion. Cea supranumită Blonda de la Cotroceni are o relaţie afectivă de neuitat cu catedrala care a fost devastată de un incendiu, la începutul acestei săptămâni. În 2006, când se afla la începutul carierei politice, Udrea vorbea despre cât de mult contează Franţa pentru ea. (vezi cine e pictorul român care a prevestit incendierea catedralei Notre Dame)

Citeste si: Reacția Loredanei Chivu după ce a aflat că a ars Catedrala Notre-Dame. Atât a putut să scrie despre distrugerea a 850 de ani de istorie

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Care este cauza incendiului devastator de la Notre Dame! Autoritățile au făcut anunțul

Citeste si: Românii au început să vândă pe internet cenușă de la Notre Dame! Prețul uluitor pe care îl cer comercianții!

Elena Udrea şi-a luat de la Notre Dame un medalion: "Toată adolescenţa mi-am dorit să ajung la Paris"

“Tinereţea Elenei Udrea a fost influenţată de literatura franceză. Şi-a pus în gând să ajungă în capitala Franţei şi a reuşit pe când era studentă în Bucuresti.”, scria Evenimentul zilei. "Medalionul mi l-am cumpărat de la Notre-Dame, în vara anului 1994. Toată adolescenţa mi-am dorit să ajung la Paris. Am fost într-o excursie studenţească şi am cumpărat iconiţa de la Notre-Dame, am păstrat-o ca semn al unei prime mari realizări, faptul că am reuşit să ajung la Paris.", a declarat Udrea.

Elena Udrea şi-a luat de la Notre Dame un medalion. Merge la biserică atunci când e tristă

Nu mai e un secret că Elena Udrea şi-a luat de la Notre Dame un medalion. Tot atunci, Udrea a mărturisit că este o persoană credincioasă şi că merge la biserică atunci când trece prin momente dificile: "Merg de Paşte, Crăciun şi la sărbătorile mai mari. Şi mai merg atunci când mi se întâmplă să trec printr-o stare de tristeţe profundă. Cred că biserica poate să-ţi aducă linişte."

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate