Iubitul Mihaelei Borcea a fost executat silit! Vezi cum a fost obligată afacerista de judecători să îi plătească lui Sorin Rap datoria uriaşă!

În 2017, iubitul Mihaelei Borcea a fost executat silit, dar datoria a fost plătită de firma afaceristei.

Autor: Matei Vaihan

E clar că iubitul Mihaelei Borcea a fost executat silit. Pe 30 ianuarie 2017, Judecătoria Sectorului 5 a încuviinţat executarea silită a lui Sorin Rap, într-un proces cu o companie specializată în recuperarea datoriilor. Sorin Rap a fost nevoit să îşi plătească datoriile, dar nu a făcut-o el, ci firma “SC Michelle SRL”, deţinută de Mihaela Borcea, cea prin care îşi desfăşoară activitatea salonul de înfrumuseţare al primei soţii a lui Cristi Borcea.

( vezi ce sumă uriaşă a plătit Cristi Borcea pentru studiile copiilor săi)

Iubitul Mihaelei Borcea a fost executat silit:  “Admite în parte cererea formulată de executorul judecătoresc"

“SC Michelle SRL” a figurat ca “terţ poprit” într-un proces de la Judecătoria Cornetu, în timp ce Sorin Rap, care a fost cooptat în afacerea Mihaelei Borcea, a fost “debitor”. Pe 5 iulie 2017, judecătorii au dat câştig de cauză “creditorului”. “Admite în parte cererea formulată de executorul judecătoresc Ionescu Niculae din cadrul BEJA ”Drăgănescu, Ionescu şi Crafcenco” în contradictoriu cu debitorul Rap Sorin şi terţul poprit Michelle S.R.L.”, se arată în hotărîrea judecătorilor.

Iubitul Mihaelei Borcea a fost executat silit. Firma Mihaelei a fost nevoită să plătească 18.741 de lei

Recent, iubitul Mihaelei Borcea a fost executat silit. “Validează poprirea dispusă prin adresa emisă la data de 27.03.2017 de către B.E.J.A ”Drăgănescu, Ionescu şi Crafcenco” în dosarul de executare nr. 382/2011 asupra sumelor datorate debitorului de către terţul poprit. Obligă terţul poprit să plătească creditorului, în limita creanţei în sumă totală de 18.741,43 lei, cu aplicarea dispoziţiilor art. 409 alin. 2 art. 460 alin. 3 C.proc.civ. 1865. Respinge cererea de amendare a terţului poprit ca neîntemeiată.

Obligă terţul poprit la plata către creditoare a sumei de 20 lei cu titlu de cheltuieli de judecată.”, s-a încheiat verdictul. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies