Iulia Vântur, despre o familie cu Salman Khan: „Un copil este un dar...”

Iulia Vântur a vorbit despre căsătorie și despre copii. Ce spune vedeta despre întemeierea unei familii.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Iulia Vântur a strălucit la un eveniment monden la care a participat aseară. Și pentru că vine atât de rar în România, și declarațiile sale despre viața personală sunt la fel de rare.

De mai mulți ani, despre Iulia se spune că are o relație cu celebrul actor Salman Khan. Starul de la Bollywood a rămas în India, deoarece are multe proiecte. Vedeta a fost întrebată dacă are de gând să se căsătorească, iar răspunsul Iuliei a fost unul surprinzător.

Citeste si: Pintea, despre cazul asistentei care a lăsat singură o pacientă care s-a aruncat din AMBULANŢĂ: „Concluziile sunt clare”

Citeste si: Fiica cea mare a Rocsanei Marcu, bătută de o colegă la școală! "A aruncat-o pe scări, i-a smuls părul din cap"

Citeste si: Trei fetițe au ajuns de urgență la spital! Ce le-a făcut mama lor în timp ce le spăla pe cap! E îngrozitor

„Acum, sincer, nu ştiu dacă îmi mai doresc atât de mult să mă căsătoresc. Cu siguranţă un copil este un dar de la Dumnezeu. Dacă Dumnezeu consideră că e bine să am un copil, atunci îl primesc cu drag. Însă, în privinţa căsătoriei, nu sunt sigură că mai e ceea ce îmi doresc. Uitându-mă în jurul meu, nu ştiu dacă asta e varianta câştigătoare pentru doi oameni care se iubesc.

Simt că te încorsetează mai mult şi că te limitează mai mult. Se întâmplă ceva. Întotdeauna am crezut că oamenii nu au de ce să se schimbe, e doar un act. Dar se întâmplă ceva intern, habar n-am. Dar nu mi se mai pare atât de atractiv, sinceră să fiu”, a declarat Iulia Vântur.

Iulia, rol principal într-un film

Vedeta se pregătește să joace într-un film, în care va avea rol principal.

„O să încep un film în care joc rolul principal. Filmul se învârte în jurul personajului meu, e o poveste interesantă cu un mesaj foarte puternic. Schimbă mentalitatea, schimbă tot sistemul. E vorba despre o femeie din Europa care a fost răpită în India, violată… o poveste mai dură, dar adevărată, care îşi găseşte o rezolvare în filmul nostru, ceea ce nu s-a întâmplat şi în viaţa de zi cu zi”, a detaliat vedeta, citată de libertatea.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate