Pintea, despre cazul asistentei care a lăsat singură o pacientă care s-a aruncat din AMBULANŢĂ: „Concluziile sunt clare”

Ministrul Sorina Pintea a declarat, joi, despre cazul asistentei medicale de la Bacău care a lăsat nesupravegheată în ambulanţă o pacientă care a murit aruncându-se din maşină, că ar trebui desfăcut contractul de muncă şi întocmit un dosar penal.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea a precizat că în cazul asistentei din Bacău care a lăsat nesupravegheată în ambulanţă o pacientă care a murit, ar trebui aplicate sancţiuni drastice, precum plângere penală şi desfacerea contractului de muncă de către Comisia de Disciplină.

"Mai grav mi se pare cazul de la Bacău, când asistenta de pe ambulanţă a considerat că este mai bine să stea lângă şofer în faţă şi să lase pacienta în spate pe targă nesupravegheată. Concluziile, din punctul meu de vedere, sunt foarte clare: plângere penală şi comisie de disciplină, mergând până la desfacerea contractului de muncă", a afirmat ministrul.

Citeste si: Moartea lui Răzvan Ciobanu ridică semne de întrebare! Se colaborează cu America pentru a afla dacă mașina în care a murit a fost sabotată

Citeste si: Viorica Dăncilă, confruntare cu o femeie nervoasă la Bârlad! "Nu v-a fost rușine? Dacă intru acolo, bag mâna în părul ei..."

Citeste si: Nicolae Guţă şi Florin Salam au cântat la o nuntă la Veneţia, pe un iaht: „Cei mai mari artişti ai tuturor timpurilor”

Pintea a menţionat faptul că, până la acest moment, nu este încă finalizat raportul în acest caz.fara descriere

O femeie de 41 de ani, soţia unui preot din municipiul Bacău, a murit, miercuri, după ce s-ar fi aruncat din ambulanţa cu care era transportată către spital, după un accident. Poliţiştii au deschis o anchetă.

Femeia era profesoară de religie la un liceu din Bacău.

sursa: Mediafax

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate