Iuliana Doroftei, momente de panică în timpul atentatelor sângeroase din Sri Lanka! Vezi prin ce clipe cumplite a trecut vedeta! "Mama m-a sunat plângând!" EXCLUSIV!

Iuliana Doroftei, momente crunte în timpul atentatelor din Sri Lanka! Vezi prin ce clipe cumplite a trecut vedeta!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Celebrul model Iuliana Doroftei, frumoasa şatenă care a câştigat "Bravo, ai stil!", sezonul al treilea şi a ajuns în finală la "Bravo, ai stil! All Stars!" a trecut prin momente de panică, în Sri Lanka, în urmă cu două zile.

fara descriere

Tânăra, alături de blogger-iţele Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan erau în ţara asiatică în momentul în care s-a declanşat "iadul". Cele trei sunt protagonistele unei campanii de promovare a unui brand de îmbrăcăminte şi au făcut o şedinţă foto superbă în Sri Lanka. Deplasarea, la început de vis, s-a transformat însă într-un coşmar.

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu elevii români plecați în Sri Lanka, în timpul exploziilor în care 290 de persoane au murit

Iuliana Doroftei, momente crunte în timpul atentatelor din Sri Lanka! "A fost cod roşu de urgenţă, au oprit reţelele de socializare"

Iuliana ne-a acordat, în exclusivitate, o declaraţie, chiar din aeroportul din Doha, Qatar, unde aştepta să se îmbarce în avion, să se întoarcă în România.

"Acum câteva minute am aterizat la Doha. Am plecat din Sri Lanka imediat după atentate. A fost groaznic! Şoferilor noştri le-au murit foarte mulţi membri din familie, iar atmosfera era greu de descris în cuvinte, apăsătoare, înnăbuşitoare...A fost cod roşu de urgenţă, au oprit reţelele de socializare ca să evite propagarea ştirilor false, n-am putut să comunicăm cu nimeni", a povestit Iuliana.

fara descriere

Vedeta a mărturisit că mama ei a trecut printr-o adevărată dramă când a văzut la televizor ce s-a întâmplat.

"Eu nu am anunţat-o pe mama, să nu se îngrijoreze, dar a văzut la tv, ca toată lumea de altfel. M-a sunat plângând...Nu a dormit până acum, când am ajuns în Qatar", a mai spus modelul.

Citeste si: Alina Ceușan, primele declarații după atentatele de ieri din Sri Lanka! Nimeni nu reușea să dea de ea

Ce s-a întâmplat în Sri Lanka?

Un adevărat masacru a avut loc în Sri Lanka, în ziua de Paşte. Guvernul a declarat stare de asediu, după ce trei biserici catolice din Colombo, Negombo şi Batticaloa şi trei hoteluri de lux din zona capitalei Colombo au fost ţintele unor atacuri cu bombă. În explozii au pierit cel puţin 290 de persoane şi au fost rănite în jur de 500.

O a şaptea explozie a avut loc câteva ore mai târziu, la grădina zoologică din Colombo, urmată de a opta, într-o zonă rezidenţială.

Opt persoane au fost reținute, în cursul după amiezii, în legătură cu atentatele. Sintagma "extremişti religioşi" este folosită din ce în ce mai des de autorităţi în acest caz.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate