Vedete

Iuliana Doroftei spune adevarul despre viata ei sentimentala. "Sunt singura de un an". Vezi cum i-ar raspunde lui Stefan Floroaica daca ar invita-o la o cafea! EXCLUSIV

Iuliana Doroftei spune totul despre viata ei sentimentala. A vorbit si despre Stefan Floroaica.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Iuliana Doroftei spune adevarul despre viata ei sentimentala. "Sunt singura de un an". Vezi cum i-ar raspunde lui Stefan Floroaica daca ar invita-o la o cafea! EXCLUSIVicon photo

Iuliana Doroftei este una dintre cele mai populare foste concurente de la "Bravo, ai stil!", un fashion show unic in Romania.

Frumoasa in varsta de 19 ani a castigat a treia editie a competitiei si s-a clasat pe locul al doilea in finala "Bravo, ai stil! All Stars!", care a avut loc in urma cu cateva zile. Ei bine, protagonista noastra a marturisit, recent, ca se astepta sa castige si ca rezultatul a dezamagit-o.

Totusi, cu eleganta si fair play, aceasta a felicitat-o pe Silvia, cea care a obtinut marele premiu de 100.000 de lei si a spus ca-i doreste vulcanicei blonde multa liniste sufleteasca.

Ei bine, acum ca s-au incheiat filmarile lungi si obositoare, am fost curiosi sa aflam cum se descurca frumoasa Iuliana cu admiratorii de sex masculin care o asalteaza.

"Eu sunt singura de un an si in acest moment nu sunt pregatita pentru o relatie. Nu am starea necesara  pentru o noua dragoste si prefer sa ma concentrez pe proiectele profesionale. Sunt intr-adevar baieti care ma cauta, dar sunt sincera cu ei. Le spun, civilizat, ca nu sunt pregatita pentru o relatie si ca am alte prioritati. Sa stiti ca inteleg, sunt oameni deschisi la minte. Cand va veni momentul, cu siguranta ma voi indragosti din nou...", a spus Iuliana.

Nu am putut sa nu o intrebam si de Stefan Floroaica de la Exatlon, pentru care a recunoscut in urma cu cateva saptamani ca are o afinitate. La randul lui, fostul concurent al competitiei din Dominicana a spus despre Iuliana ca este foarte frumoasa.

"Am vazut ca unii au sustinut ca incerc sa-mi fac reclama pe spatele lui Stefan. Astea sunt rautati gratuite. Am zis doar ca mi se pare un baiat dragut si ca am apreciat diplomatia de care a dat dovada intr-un concurs greu, cu o presiune mare si conditii vitrege. A stat departe de scandaluri, este modest si natural, iar asta imi place la el. Nu inteleg cum de au concluzionat unii ca daca apreciezi un om cunoscut si declari asta, inseamna ca-ti faci reclama...In fine, am decis sa ignor carcotasii", a declarat Iuliana.

Iar acum, momentul adevarului. Am intrebat-o pe protagonista noastra daca ar accepta o invitatie la cafea din partea lui Stefan.

Raspunsul a venit prompt. "Pe Stefan nu l-as refuza", a incheiat fosta concurenta de la "Bravo, ai stil! All Stars!".

 
Denise Rifai, reacţie fabuloasă după ce a aflat că Gabriela Firea a dat-o în judecată! ”Nu o cred în stare să ducă un meci cu mine”! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ghiţă Mureşan şi-a revăzut prietenii din România! Uite-l pe uriaşul din NBA într-o ipostază ”războinică” alături de Petre Brănişteanu FOTO icon photo

Vedete

Ghiţă Mureşan şi-a revăzut prietenii din România! Uite-l pe uriaşul din NBA într-o ipostază ”războinică” alături de Petre Brănişteanu FOTO

Ghiţă Mureşan (47 de ani) este stabilit în Statele Unite, dar vine des în ţară, unde se vede cu prietenii.

Titlu secțiune