Jador a aruncat bomba despre Bogdan: „Are poze cu ea pe geam, plânge câteodată”

Jador a anunțat un lucru inedit despre colegul său de cameră.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

După ce Bogdan a făcut glume pe seama lui Jador și a Siminei, a venit vremea ca Jador să dea detalii despre colegul său de cameră.

Deși toată lumea credea că suferă după Ana, Bogdan, se pare că are alte intenții.

„Bogdan are pozele lui, cu el și cu Roxana, pe geam. Plânge câteodată. Stăteam pe telefon și am avut o reacție nostalgică. Apoi el a găsit un filmuleț cu el și cu Roxana și a avut și el o reacție normală. Stă și plânge cu cămașa”, a spus Jador despre colegul său de cameră.

„Sunt acoperite, lângă geam. Pe cuvântul meu, că nu mai știu pozele alea”, a spus Bogdan imediat ce a auzit ce a spus colegul său de cameră, iar Roxana nu s-a lăsat mai prejos.

Citeste si: Raluca, fosta concurentă de la Puterea dragostei, și-a cumpărat mașină! Cum arată bolidul de lux cu care se mândrește pe rețelele de socializare

Citeste si: Cazul Sorina! Sebastian Bodu e convins că procuroarea Maria Piţurcă va scăpa cu faţa curată, deşi e anchetată disciplinar: „Secția pentru Procurori a CSM o va albi”

Citeste si: Motivul bizar pentru care Adelina Pestrițu a ales să poarte galben în ziua cununiei civile

„Cămașa este la haine murdare. Vrei să îți dau cheia să te uiți? Eu am poze de 10 ani în telefon. Stai cuminte, că nu a fost nimic nici la plajă. Am poze de când eram... foarte vechi. Când o să cumpăr telefon nou, le arunc”, a anunțat Roxana supărată despre lucrurile pe care le are de la Bogdan.

„Și eu am poze”, a recunoscut Bogdan, care a negat, însă, că are pozele în cameră cu fosta iubită.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate